كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
در مورد دو عكس اخير مواد غذايي كه دوستان نكات مثبت آنها را اشاره كردند:
در هر دو عكس ته رنگهاي عجيبي ديده مي شود(از جمله رنگ سرخآبي يا همان مجنتا در عكس آخر). كه فكر مي كنم به دليل تنظيم نبودن وايت بالانس و همچنين رفلكتهاي سطح هاي اطراف مي باشد.
كراپ ها هم كمي مورد بحث هستند: در مورد عكس آخر: قطع شدن دو گل كه روي زمين قرا گفته اند. و عكس اول: كمي تراز تر شدن عكس به ازتباط بهتر بيننده مي توانست كمك نمايد.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
بله دیگه لیمو فقط جنبه تزئینی داره و مشتری محترم حق نداره بهش دست بزنه
اتفاقا خوشحال میشم که نقد و نظرات دوستان رو بدونم چون این یک حس طبیعی هست که خود عکاس عکس هاش رو دوست داشته باشه و خیلی مواقع به خاطر همین حس شاید خیلی از ایرادات عکس به چشمش نیاد ولی وقتی بیننده های دیگه نظرشون رو اعلام میکنن، از بین اونها میتونه پی به ایرادات کارش ببره و اشکالاتش رو برطرف کنه.
باز هم ممنونم از دقت نظر شما
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
عکاسی از غذا یکی از مشکلترین انواع عکاسی است. خیلی از ریزه کاریها را باید در آن رعایت کرد.
ملاک نهایی هم این است که وقتی عکس را نشان کسی بدهید بگوید: ببین من الان سیرم ولی این اونقدر عالیه که دلم میخواد یه گاز بزنم!
بنظر من این عکس آخر اینطور نیست. این عکس آدم کشنه را هم تحریک نمیکند. مشکلات عکسهای اخیر غیر از نور پردازی یکی این است که غذا در ظرف طراحی نشده. یکی اینکه چیدمان غذا در ظرف خوب نیست. و یکی هم اینکه اصرار بر این بوده که المانهای اضافی در کادر بخوبی جا بگیرد در حالی که نه تنها لازم نیست بلکه به کار لطمه زده است.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
درود بر شما
بنظرم جدا از نقدهائی که احتمالا به کارهای ایشان وارد است،
با این جمله چندان موافق نیستم..
اولا در بسیاری از عکس های تبلیغاتی اینچنینی، وجود ردی از مواد اولیه سازنده آنرا میبینیم و این کاملا مرسوم هست.
در ثانی متوجه منظورتان از "لطمه زدن" به آن نمیشوم؟
مثلا در ثبت اخیر، وجود بادمجان باعث ایجاد نوعی حس اطمینان به سالم بودن (طبیعی،سبزیجات و...) و همچنین آگاهی بیننده از مواد سازنده آن است.(این غذا چه طعمی دارد؟)
پ.ن: فارغ از اینکه شما بادمجان دوست دارید یا خیر! (مزاح)
ارادتمند