سلام
قیمت عکاسی صنعتی عادی توی شهرستانی مثله اصفهان در حدود 40 تا عکس فول ریزولیشن 10 مگابیکسل با ادیت شات چندی میشه؟؟
کار زیاد سخت نبود... کار تو آتلیه تو دو روز کار انجام شده
سلام
قیمت عکاسی صنعتی عادی توی شهرستانی مثله اصفهان در حدود 40 تا عکس فول ریزولیشن 10 مگابیکسل با ادیت شات چندی میشه؟؟
کار زیاد سخت نبود... کار تو آتلیه تو دو روز کار انجام شده
CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400
منتظر پیشنهادات عزیزان برای تکمیل کادر یا بکراند هستم..
جناب عسکری سلام
می شه بپرسم نورپردازی در این کارتون با چی بوده؟از اونجایی که جنس بدنه این نوع نوشابه ها آلومینیومی هست و کمترین نور رو هم خیلی تند وبه صورت تیز منعکس می کنه،عکاسی از این قبیل اشیاء بسیار سخت هست.در کار شما هم این انعکاس نور مشهود هست.(بیشتر روی قسمت سر و نوشته Hype نوشابه خوابیده)
ونکته بعدی اگر فاصله بین این دو کمتر می بود بهتر می شد.چون فضای خالی بینشون کمی توی ذوق می زنه.
و دیگه اینکه سایه مربوط به نوشابه سمت راستی یا باید کامل می بود و یا به صورتی محوتر می شد.
موفق باشید.
ویرایش توسط Hoda Zaeimi : Friday 8 October 2010 در ساعت 12:27 دلیل: تصحیح غلط املایی
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
درود
بالاخره تونستم با کمک جناب میلانی برخی واکنشهای شیمیایی را به تصویر بکشم
یک نمونه از آنها را آپلود کردم دوستان اگر تجربه و نظری دارند خوشحال می شوم بیان کنند.
متشکرم
سلام
جناب صبحدل اول از همه خسته نباشید و تبریک.ثبت زیبایی است.اما مواردی به نظرم رسید که خدمتتون عرض می کنم.اول از همه اینکه احساس می کنم در مورد نورپردازی هنوز هم جای کار بیشتری دارید.یعنی سفیدی پشت کار خیلی زیاد هست.دومین مورد فکر می کنم در یک چنین ثبت هایی اگر فقط خود واکنش و حالات مواد در محلول مشخص باشه کار زیبا تر خواهد بود.و اگر عکس دقیق تر از خود فعل و انفعالات گرفته بشه جذابیت بیشتری داره.
البته اینها صرفا نظر من به عنوان یک بیننده بود و از نظر زیبایی شناسانه.ویقینا نظرهای متفاوت دیگری هم هست.
موفق باشید
درود
این کار در واقع به علت انعکاسی که این گلاس می داد داخل خیمه نور انجام گرفت و سفیدی پشت کار در ادیت انجام گرفت.
در مورد عکاسی به این شکل باید عرض کنم طبیعتا ما تجربه نداشتیم و جالب اینجاست که با جستجو داخل منابع و ماخذ نیز نتوانستیم به روشی یا کاری که قبلا انجام داده باشند دسترسی پیدا کنیم از اینرو از صفر شروع کردیم به صورتیکه من ابتدا بدنبال لنز ماکرو می گشتم ولی در عمل متوجه شدیم که اصلا نیازی به لنز ماکرو نیست. چون لنز ماکرو تمام خلل و فرج شیشه را به همراه انعکاس حتی کوچک نور روی آن به نمایش می گذارد و گار ادیت بسیار مشکل تر خواهد شد.
در مورد فعل و انفعالات هم تصاویر گرفتم که بعد از ادیت تقدیم خواهم کرد.
از راهنمایی شما سپاسگزارم
همیشه خیمه نور برای اجسام شفاف مناسب نیست. چون شما کنترل خیلی زیادی روی نور ندارید. این کار را می شود با یک نور هم انجام داد. عکس زیر فقط با یک نور که به بکگراند تابیده، گرفته شده. می توانید یک نور هم با زاویه از بالا به صحنه اضافه کنید. در سایز اصلی می تونید تمام حبابهای داخل نوشیدنی و عرق روی لیوان را ببینید. منتها گیلاس خوبی نبود و داخل گیلاس حباب و ناصافی زیاد داشت. فکر کنم این روش برای کار شما مناسب باشد.
سلام
ممنون می شم ایرادات عکس رو بگید.
خراب رفاقت آنم که جان دهد در بهر دوست ... خط و خال لغو بر در نهاده و بی آرزوست