نورپردازی مشابه شات قبلی...
سافت باکس دست ساز از سمت چپ و رفتکور از سمت راست ...
دوربین روی سه پایه و کنترل در دست !
منتظر نظرات صمیمانتون هستم...
(بجز یقه پیرهن!!)
به غیر از موارد ذکر شده ( که گاها این مقدار ادیت در پرتره خانمها شاید با وجود تصنعی بودن کمی جنبه زیبایی داشته باشه ولی در مورد آقایون!) ، بنظر میاد بک گراند متعلق به این عکس نبوده و با برش و جداسازی سوژه از بک اصلی ، اقدام به ساخت بکگراند طوسی رنگ شده.
در کل انجام بعضی کارها در مرحله عکاسی بهتر از انجام ان در مرحله ویرایش هست.
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
درود
این نوع ادیت انجام میشود ( مدلینگ و فشن ) منتها نه با این شدت که از عکس چیزی باقی نماند ( تقریبا به جر نوک بینی ، و گوش ، هیچ جای صورت از گزند این ادیت دور نمانده )
هر روشی که در ادیت صورت بکار میرود نباید بگونه ای باشد که وقتی به عکس نگاه میکنیم ذره ای حس طبیعی نبودن را منتقل کند. پس وقتی لایه ای که احتمالا فیلتر Surface Blur رو
روی آن اعمال کردید بعدش باید Opacity اون رو روی درصدی قرار میدادید که پوست کامپیوتری یا دست کاری شده به نظر نیاد.
خصوصا این نوع فیلتر صرفا روی پوست باید اعمال شود ، و اکیدا نباید به جاهای دیگه سرایت کنه (روی موها و لباس نباید اعمال بشه )
دیگر اینکه سافت کردن پوست برای مردان ضرورتی نداره یا حداقل به همان اندازه ای که برای بانوان رایجه نباید باشه
موفق باشید
البته این احتمال را هم در نظر بگیرید که ممکن است کل این نوع برخورد با این عکس، عمدی بوده است. یعنی منظور ایشان، نوعی نمایش اغراق آمیز است. نوعی Self Image با این رویکرد.
این عکس را به عنوان یک عکس پرتره در نظر نگیرید.
یک نمایش ویژه از خود.
جناب روشن، من یک سوال برام مطرح میشه. اینکه من از خودم یک عکس بگیرم، بعد اکسپوژر رو تا ته ببندم که عکس مشکی بشه و یک عکس مشکی یک دست داشته باشم، این نوعی نمایش ویژه از من است؟!
به نظرم اینکه کسی به نام "عکاس" عکس یگیرد، در فرایند ادیت آنچنان با تیشه به عکس بزند که چیزی از آن باقی نماند جز یک پوست با بافت موزاییکی، این به نظرم نوعی نمایش از خود نمیتونه باشه. گاهی ما عمدا عکس رو خراب می کنیم در مرحله ادیت، که چیزی برای گفتن داشته باشیم. مثلا روی نقطه خاصی نگاه رو بلغزونیم، یا معنی رایجی رو توی عکسمون پررنگ کنیم، یا هر هدف خاص دیگری.
ادیت عکس بالا آنقدر دور از ذهن هست، که من به شخصه هیچ نقطه قابل درکی در آن پیدا نمی کنم (بگذریم از مشکلات غیر ادیتی، مثل یقه ی نامتقارن پیراهن،تاریکی سمت راست بینی و...). یک هات اسپات بزرگ همیشه در عکسهای سلف پرتره سعید روی بینیش هست که اصرار در درست نکردنش داره همیشه! پوست رو ایشون مثل اینکه اینطوری می بینن و دوست دارن، که مثل کامپیوترهای 8 بیتی رنگهاش صاف و یکدست کم زو زیاد نشه، پله پله زیاد بشه. ما هم به سلیقه ایشون احترام میگذاریم. مثل اینکه از دید ایشون این طوری بهتره...
امیرحسین
با درود
با عرض پوزش از دکتر روشن عزیز و شما که وارد بحثتون شدم
دوست عزیز عکاسی هم یک هنر است و در هنر فقط جنبه بازنمایی (Real) وجود ندارد.
بله اگر شما یک تصویر سیاه یا یک تصویر با پروسس مبالغه آمیز داشته باشید و به عنوان Self Portrait ارایه دهید خوانش و تفسیر خودش را دارد (البته اگر از روی آگاهی باشد نتیجه بخش است)حتی اگر از یک شیی یا منظره باشد .
در Self Portrait حضور فیزیکی هنرمند الزامی نیست و حتی اگر اثر متعلق به هنرمند هم نباشد ایرادی نیست .
امروزه در جهان هنر کمتر هنرمندی دیده می شود که تصویر پرتره عادی خود را به عنوان Self Portrait ارایه کند مگر هدفی خاص داشته باشد.
برای مثال لی فریدلندر یکی ار بهترین نمونه ها است .
مهیار سیاسی
باید که جمله جان شوی، تا لایق جانان شویسید مهدی تقوی
گر سوی مستان میروی، مستانه شو،مستانه شو
با تشکر از توجه همه دوستان و وقت و زحمتی که برای اظهار نظراتشان میگذارند.
در گذشته (در تاپیک "لطفاً نظر دهید") عرض کرده ام که از درد نداشتن سوژه تمرینی است که از فیزیک خودم استفاده میکنم و نه اینکه نیاز به عکس روزانه داشته باشم یا هر نیاز دیگری !!
این عکس را هم بیشتر برای تست نور پردازی و شنیدن نظرات دوستان در مورد نورپردازی ثبت کرده ام. که متاسفانه ادیت سر سری ام باعث شد همه نگاه ها و نظرات معطوف به ادیتم بشود..
در واقع ادیت این کار در چهار مرحله (بخوانید 4 بار کلیک کردن) انجام شده. و پسترایز شدن رنگها و دیگر مشکلاتی که در تصویر هست، 90% بخاطر مانیتورم هست که به همین زودی باید در جوق بیاندازامش!!
10% هم بگیرید بخاطر کم سوادی ام و رعایت نکردن یکسری اصول...
در مورد یقه پیرهن هم که در همان پست عرض کردم نادیده بگیرید امیر حسین جان! سلف پرتره آنهم بدون هیچ کمکی...