جشنواره نوروزی برج میلاد
باید که جمله جان شوی، تا لایق جانان شویسید مهدی تقوی
گر سوی مستان میروی، مستانه شو،مستانه شو
فرشته اصلاحی
CANON 6D+CANON 40D
Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II - Canon EF 16-35mm f/2.8L II - EF 24-105 f/4L IS - EF-S 17-85 f/4-5.6 IS
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
رفتیم یک دوری بزنیم دیدیم اوضاع بدتر از اونیه که فکر میکردیم! این شد که سر کوچهمون به گرفتن این عکس بسنده کردیم و به داخل خونه پناهنده شدیم! بدجوری کرم عکاسی دارم! حیف که دنبال دردسر نیستم!
تعدادی معترض به سیاست های اسلامی اردوغان و برخورد پلیس با مخالفان خراب کردن یک پارک در نزدیکی میدان تکسیم پس از حمله پلیس ضد شورش با گاز اشک آور و ماشین آب پاش به داخل یکی از خیابانهای فرعی خیابان Halaskargazi فرار میکنند. استانبول، ترکیه، ۲۶ خرداد ۱۳۹۲. درگیرهای دیشب شدیدترین درگیری های دو هفته اخیر پس از آغاز اعتراضات مردمی بود. و از آنجایی که میدان تکسیم و محوطه های اطراف توسط پلیس گرفته شده درگیری ها به سمت خیابان های اطراف گسترش پیدا کرده است.
ویرایش توسط farsad : Sunday 16 June 2013 در ساعت 20:56 دلیل: تکمیل کپشن!
درود
جناب غفاریان، جسارتاً مرا ببخشید، لیکن دلم نیامد محتویات مغز صغیرم! را برای آرامش خودم هم که شده، تخلیه نکنم..
بعد از عکاسی جنگ، آشوب های خیابانی به نظرم جزو بهترین و به ویژه کمیاب ترین سوژه ها هستند.
پر رویی بنده را ببخشید، ولی اجازه بدهید از شما خواهش کنم برای تجربه کردن هم که شده این روزهای ترکیه را از دست ندهید. بعید می دانم (مخصوصاً در این اوضاع!)
یافتن ماسک و تجهیزات محافظتی کار سختی باشد. باور بفرمائید که ارزش هر گونه خطری را دارد!!
ضمن عذر خواهی مجدد، برای شما آرزوی موفقیت می کنم
هر وقتِ خوش كه دست دهد مغتنم شمار
كس را وقوف نیست كه انجام كار چیست..
سپاس
بدرود
باور بفرمائید که ارزش هر گونه خطری را دارد!!
دوست عزیز ضمن احترام به نوشته های شما ، دلیل شما برای جمله فوق چیست؟ آن هم در مورد فرساد که نه خبرنگار است و نه یک شهروند کشور ترکیه.
سلام
البته ظاهرا خیلی سوژه کمیابی هم نیست!!
کاملا متوجه هستم که منظورتون چیه و اتفاقا خودم هم خیلی دوست دارم که برم و عکاسی کنم ولی الان شرایطی دارم که به نظر خودم منطقی نیست که وارد این کار بشم. در این چند روز باید برای یک ویزای ۶ ماهه اقدام کنم و برام مهم هست که بتونم تا ویزای کاریم برای کشور دیگه ای جور بشه در ترکیه بمونم. نمیخوام کوچکترین مشکلی برنامه های کاریم رو که سال ها منتظرش بودم و براش زحمت کشیدم به هم بزنه. در ضمن اگر در اخبار خونده باشید چند خارجی و ایرانی رو هم در هفته اول گرفته بودند. من اگر شغل اصلیم عکاسی بود مطمئنا ریسک عکاسی رو میپذیرفتم و از همه نظر برام منطقی بود، هم از این طریق درآمدی داشتم و هم رزومه کاریم قوی میشد.
هرچند که پلیس و دولت برخورد خوبی با مردم معترض تو این دو هفته نداشتند و ترکیه بالاترین آمار روزنامه نگاران زندانی رو داره ولی اینجا از نظر فضای سیاسی تفاوت زیادی با ایران داره و به راحتی میشه در نزدیکی درگیری های اصلی با کمی احتیاط عکس های خوبی گرفت. ولی همونطور که میدونید من عکاسی رو به صورت تفریحی انجام میدم و علاقه خودم بیشتر عکاسی فاین آرت هست. به همین دلیل فعلا تصمیم گرفتم که احتیاط کنم و دست به تجربیات این چنینی نزنم! هرچند که دو روز اول از دستم در رفت و تعدادی عکس گرفتم!
پ.ن: با مجید عزیز خط رو خط شدیم.
درود
ضمن تشکر و احترام به همه دوستان
کافر همه را به کیش خود پندارد!! از شوق زیادم بابت این موضوع و سوژه، آنقدر با احساسات به نوشتن ادامه دادم!! و فکر کردم شما هم مانند من به این رشته علاقه خواهید داشت!! عذر خواهی می کنم.
ممنونم از توضیحات جناب غفاریان و آرزوی موفقیت روز افزون در هر زمینه عکاسی که بدان علاقه دارید را دارم.
سپاس
بدرود