بندرعباس مورخ 26/7/92
مرد ماهیگر
بندرعباس مورخ 26/7/92
مرد ماهیگر
یوسف جان
عکس مرد آهنگر ماسوله ای خوب نشده،سبک کار تو نیست.به سوژه نزدیک نشدی،برخلاف همیشه.و این دوری و اینکه سوژه حواسش به کار خودشه رو دوست ندارم،دوست دارم راست تو دوربین نگاه کرده باشه.شاید خواستی فضا رو هم نشون بدی،اما بنظر من به قیمت از دست دادن جذابیت سوژه تموم شده .
عکس دختر بلوچ هم بکگراند خوبی نداره . شاید باید ازش میخواستی جای دیگه ای بایسته . اگر بکگراند بهتری نبود،از نزدیکتر ازش عکس میگرفتی،قاب رو میبستی،الان اون همه فضای کنار سوزه به چه درد عکس میخوره؟
عکس پیرمرد ماهیگیر رو دوست دارم!این عکسیه که میتونه بره تو محموعه عکسهای یوسف خان باقری،اما دوتای بالای امضای تو رو نداره یا کمرنگتره.
ممنون که تصاویر دل نشین و خوبت رو به ما هم نشون میدی
موفق تر باشی
باز هم بندرعباس
باز هم ساحل
مورخ 29/07/92
این روزها هوای بندر هم خوب شده و من هم دیگه بیشتر میرم بیرون برای عکاسی، این دوتا پسر هم از دریا میومدن رفته بودن ماهیگیری
پ . ن :یه عکس دیگه از این دو تا اقا پسر دارم اون رو هم بعدا اپ میکنم میخوام یکی از این دو تا رو تو ارشیوم نگه دارم میخوام کمکم کنید
کارگز مشغول سفت کردن پیچ های لنج در حال ساخت
جزیره قشم - روستای لافت
دوشنبه 29/07/92
یکی از حرفه های مردم قشم لنج سازیه که عموما در لافت قرار داره.
کرمانشاه - شهرستان جوانرود
دامدار باز نشسته کرد - تابستان 92
شوش-جمعه بازار
پاییز 92
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ
جناب باقری عزیز جسارت بنده را ببخشید . قطعا اساتید بهتر میتوانند نظر دهند اما در مورد تصویر آخر شما (پیرمرد کرمانشاهی) به نظر تصویر یک پرتره خوب است اما نشانی از دامدار بودن سوژه در تصویر دیده نمیشود و با توجه به لزوم نوشتن caption درباره تصویر ارسالی، همخوانی چندانی بین تصویر و نوشته وجود ندارد. (درست برعکس تصویر ماقبل آخر و کارگر لنج که ثبت زیبایی شده و سوژه انسانی و محیط کار به خوبی نمایان و گویای همه چیز هست)
کی گفته که کپشن باید در تصویر دیده بشه؟
شما از خونه یه فرد بازنشسته دامدار عکس میگیرین چطور میخواین نشونه های دامدار بودن و بازنشسته بودن فرد رو در کادرتون بگنجونین؟
اصلا یک دلیل کپشن نویسی برای کار مستند همینه که به مخاطب آگاهی بده در مورد چیزهایی که در کادر نیست و نیازی به چپوندنش هم نیست هیچ کجا همچین قانونی نوشته نشده که بین تصویر و متن باید همخوانی باشه (از نوعی که شما مد نظرتونه)
در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ میشود، قطعا آفتاب در حال غروب است!
Nikkor 16-35 | Nikon F5
سلام و احترام
مرد روستایی در حال برگشت از زمین کشاورزی-روستای طبس سبزوار
موفق باشین