نوشته اصلی توسط
kiavash
شهریور۹۳
طهران!بالای سعادت اباد!
بندوبساط این روزهای جوونای این روزی!
فایل پیوست 61888
درود
دوست عزیز، ضمن تشکر از به اشتراک گذاری این عکس، بنظرم روش نوشتن caption برای این عکس نه تنها مناسب نبوده، که خلاف قوانین صحیح آن میباشد. برای روشن شدن منظور توجه شما را به یکی از بندهای مقاله جناب دکتر جلب میکنم:
کد PHP:
۱۱- فقط به حقایق اشاره کنید. فرضیات خود را از اینکه سوژه عکس چه احساسی دارد یا چه گونه فکر میکند، در caption ننویسید. در مورد سوژه یا اتفاقات قضاوت نکنید. چیزهایی را بنویسید که میدانید. داستان پردازی نکنید. اگر در عکسی از بازیکن فوتبال، دهانش باز است، در caption ننویسید که فلان بازیکن فوتبال به توپ ناسزا میگوید. همچنین دقت کنید که دوربین ذاتا لحظهها را ثبت میکند و حالات افراد در آن لحظهها، الزاما همه واقعیت نیست. در آن لحظه خاص ممکن است فردی ناراحت به نظر آید اما درواقع اینگونه نبوده است و در ادامه، چهره اش طبیعی شده باشد. در اینگونه موارد نیز باید بر این وسوسه غلبه کنید که در مورد این لحظات که عاری از واقعیت هستند، در caption چیزهایی بنویسید که واقعی نیست یا شما از آنها اطلاع ندارید.
چگونه برای عکس مستند یا خبری Caption بنویسیم؟ | عکاسی
اگر فرضا من جای آنها بودم و شما را حین عکاسی میدیدم احتمالا همین جمله را در مورد شما میگفتم: بندوبساط این روزهای جوونای این روزی!
خوب آیا بنظر شما این برداشت صحیح است؟ بالاخره جوان های ما اهل دود(به تفسیر شما) هستند یا عکاسی!!!
با عرض پوزش.