سلام جناب مداح.
ازلطفتان ممنونم و خوشحالم که از این عکس خوشتان آمده.
حقیقتش اینه که یکمقدار شانس به کمکم اومد. من در حال عکس گرفتن از لاله ها بودم که یک جفت زردپره نزدیکم نشستند. لنز تله هم توی کوله و همراهم بود. با اینکه زیاد امیدوار نبودم که تا عوض کردن لنز این کوچولوها همونجا بمونند دست بکار شدم و سریع لنزو عوض کردم. خوشبختانه اونها مشغول خوردن چیزهایی از داخل لاله ها بودن ( احتمالا گرده گلها ) و زیاد توجهی بمن نداشتن. منهم 10-20 تا عکس خوب ازشون گفتم و حتی طی چند مرحله بهشون نزیک شدم و از زوایای مختلف عکس گرفتم. این عکس آخرین عکسه که تقریبا از 4 متری گرفتم و بدون کراپه . باز سعی کردم نزدیکتر بشم ولی دیگه پررویی منو تحمل نکردن و پریدند.
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام
ممنون جناب ناظم رعایا بابت پاسخ .
نام این پرنده را نمی دونم(دوستان اگر لطف کنند نام فارسی و انگلیسی رو ممنون می شم ) به نظرم باید نوعی دمجنبانک باشه .مرتب دمش را بالا پایین می کرد .بیشتر در بوته ها سر می کرد وکم کم به بروی زمین زیر بوته ها می رفت البته جهت خوردن .عکس دارای اگزیف است
موفق باشید
یا حق
اسدالله مداح
salam dustan
kesi esme in parandei ke ruye tappehaye poshte avareziye qom-tehran avaz mikhundo balade??
mamnun misham age lotf konid
==========
علي چاوشي
امسال هم که فقط بارون میاد
اصغـرمحمـدی
با سلام خدمت دوستان
اين پرنده را در گيلان ثبت كردم اساتيدراهنمايي بفرمايند لطفا در مورد اسم و دسته متعلق به ان:confused:
البته به پاي دوستان نميرسم
بي تجربگي بنده ست
http://www.picbaran.com/links.php?fi...nwrxfrouvz.jpg
ویرایش توسط S.M.Shamsi : Wednesday 29 April 2009 در ساعت 22:24