سلام جناب قاسمی. به شما خوش آمد میگویم.
سوالی داشتم. آیا این نقطه آشیانه این پرنده زیباست ؟
به این خاطر سوال میکنم که یک عکاس هلندی بنام Arie Ouwerkerk ( که آقای مددی پیش از این سایتشان را معرفی کرده بودند) دقیقا در همین نقطه عکسی از این پرنده داره که خیلی بنظرم جالب آمد :
در ضمن به شما تبریک میگم چون اگرچه تجهیزات شما بسیار ارزانتر از عکاس هلندی فوق الذکر است اما کیفیت عکستان به همان خوبیست.
موفق باشید
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام
با عرض پوزش از جناب قاسمی
ببخشید که من جواب می دهم .البته من تو همون پست قبل خواستم این موضوع را بنویسم ولی منصرف شدم ولی حالا توضیح می دهم .آن لینکی که اقای مددی گذاشتند من عکسها رو دیدم و با آقای قاسمی جریان را صحبت کردم .اتفاقا آقای قاسمی گفتند که بااین گروه هلندی همراه بوده اند و لینک را از من خواستند و من هم لینک را برای ایشان ارسال کردم اگر دقت کرده باشید ان هلندی هم یک شات مانند همین شات آقای قاسمی دارند .
اما موضوعی که برای من مهم بود و زمان مناسب را از دست دادم عکاسی از همین عقاب شاهی و کرکس ها بود که با صحبتی که با جناب قاسمی داشتم ظاهرا این کرکسها زمستانها به بندر عباس می آیند .البته من دو جایی که می گفتند این کرکسها هستند رفتم ولی متاسفانه یافت نشد. انشالله برای سال دیگر......
عقابها و شاهین ها هم ظاهرا کم وبیش هنوز می شود در بندر عباس انها را پیدا کرد که البته در این مورد آقای قاسمی فکر کنم بهتر می توانند توضیح دهند .
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
با سلام
باید عرض کنم همه ساله در ماه ژانویه همزمان با سایر نقاط جهان سرشماری زمستانه پرندگان آبزی و کنار آبزی انجام می شود در ایران نیز این امر توسط سازمان حفاظت محیط زیست(هر ساله) و تقریباً بصورت یکسال در میان با همکاری کارشناسان هلندی در تالابهای کشور انجام می گردد. تعدادی از این افراد عکاس حرفه ای هستند در طی این سفر که در تاریخ 87/11/9 به اتفاق آقایان Arie Ouwerkerk و Bas van den Boogaard در کشتارگاه بندرعباس از این عقاب شاهی عکاسی کردیم. با دوربین Canon 40D و لنز 100-400mm Canon
سلام
سنگ چشم خاکستری
D300 Sigma 150-500 @500mm f/8 Iso 250 1/250 Sec
اسدالله مداح
جناب A_Maddah ای کاش حتی مختصر در رابطه با مراحل ویرایش عکسهایتان توضیحاتی میدادید!(مراحل -نرم افزارهای مورد استفاده ووو)
عکسهای ارسالی شما به طور مشخصی با عکسهای دیگر متمایز می باشد
_گذشته از نحوه-اصول- عکاسی شما و ابزار مورد استفاده تان این نحوه ویرایش و سلیقه شما در ویرایش است که موجب این تمایز میشود)
با تشکر
دوستان سلام
این کوچولوی بازیگوش من را هنگام عکاسی خیلی اذیت کرد. پرنده ای است به اندازه تقریبا نصف جثه گنجشک و بسیار پر جنب و جوش ودائم در حال ورجه ورجه کردن اگر لحظه ای هم آرام بگیرد تا بخواهی از ویزور پیدایش کنی و فوکوس درستی انجام دهی...... بلافاصله کار غیر منتظره ای انجام میدهد در ثبت زیر هم چنین شد در حالی که مطمئن بودم اینبار موفق میشوم سرش را خم کرد تا ازجوانه های تازه درآمده درخت اقاقیا نوش جان کند. متاسفانه هر جه گشتم نتوانستم اسمش را پیدا کنم دوستان لطفا بفرمایند. موفق باشید.