,
زنبورخوار
اصغـرمحمـدی
اسم پرنده رو نمیدونم
گوزن معمولی (مارال)
اصغـرمحمـدی
جناب آقای رضوی ممنون از بابت اسامی پرندگان
راستش اصلا فکر نمی کردم روزی کرکس مصری ببینم. با مرور عکسها متوجه شدم که در دو مکان متفاوت از این پرنده عکس گرفته ام. ای کاش تعدادشون بیشتر از این ها باشه
در مورد عکس عقاب هم ای کاش عقاب طلایی باشد. این پرنده رو هم در دو مکان متفاوت رویت کردم ، یکی در کنار کرکس مصری و دیگری در کنار پرنده هایی که به نظر نابالغ میایند . عکسش رو میزارم :
اصغـرمحمـدی
سلام فرهاد جان
ممنون از بابت اسم پرنده. عکس را در جمشیدیه گرفتم .واقعا تنوع پرنده ها در این ماه و آنجا خیلی زیاد شده . قابل توجه دوستان تهراتی علاقمند به پرنده گرافی این فرصت را در روزهای باقی مانده در فصل بهار از دست ندهید جمشیدیه قابل دسترس ترین مکان برای اینکار است فقط اشکالش ابنست که در روزهای تعطیل مثل تمام پارکهای دیگر خیلی شلوغ میشود و اصلا نمیشود درست کار کرد. خلاصه اینکه من توانستم در یک بعد از ظهر وسط هفته در عرض دوساعت از چهار نوع پرنده که تا بحال نتوانسته بودم آنها را حتی ببینم عکاسی کنم اتفاقی که پیش از این رخ نداده بود . این یکی دیگر از آنها است که باز هم اسمش را نمیدانم! ولی صدای بسیار زیبایی داشت تقریبا پرنده ای به این خوش صدایی تا بحال ندیده ام. ممنون میشوم که دوستان اسمش را بفرمایند . موفق باشید
سلام دوستان
دیشب الحمدلله مانیتورم دود شد رفت(سوخت)حالا من مانیتور برادرم را آورده ام تا 4-5 روز دیگه که اگر مانیتور مورد نظر گیرم بیاد .البته مانیتور ال سی دی ال جی معرفی شده از طرف یکی از دوستان در بندر عباس موجود نبود (الحمدلله)
حال از وقتی این مانیتور آوردم احساس می کنم مانیتور کمی تصویر را قرمز نشان می دهد .البته این تصویر را دیشب تا ادیتش تموم شد و ذخیره کردم مانیتورم سوخت ولی امروز مجبور شدم دوباره تنظیم رنگ کنم .حال دوستان این تصویر را چگونه می بینید آیا ته رنگ قرمزی دارد یا نه تقربیا خوب است ؟ممنون اگه راهنمایی کنید . پایدار باشید
عکس اگزیف دارد
اسدالله مداح
جغد تالابی ( Short-Eared Owl )
دیمه - چهارمحال و بختیاری
Nikon D300, Sigma 100-300 + 1.4x TC
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
کمیته رنگ دارد.اما نکته مهم این است که برای بررسی رنگها ابتدا باید وضعیت روشنایی را تصحیح کنید. ابتدا روشنایی و کنتراست را تنظیم کنید و سپس رنگها را بررسی کنید. چون گاه با این اصلاح اولیه مقدار اختلال رنگی نیز کاهش مییابد.
این عکس پس از اصلاح روشنایی، هنوز کمی نیاز به اصلاح رنگ داشت.