منطقه کرد نشین راژان
منطقه ای بکر و عالی
پرندگان زیادی دیدم ولی تجاربی فراوان از 7d و نوع پرندگان
مهم ترین اغلب پرندگان از ماشین ترسی ندارن به هیچ وجه
و یکی دیگه خیلی از عکس هام بواسطه فیلتر UV سیگما 77 که از بهترین های بازاره .در 400mm هر چند کم ولی بلور شدو مشکل فوکوس
دوباره به اون منطقه میرم اینبار بدون فیلتر.
این دو عکس هم بزور از بقیه جدا شدند ولی میشه دید.
ویرایش توسط بهرنگ : Saturday 8 May 2010 در ساعت 21:16
بهرنگ پاشایی
Canon EOS 7D\BG-E7 Battrey Grip\Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM\Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM\MANFROTTO MN190X PROB+MN322RC2
سلام
در مورد عکاسی بدون فیلتر باید خیلی مواظب باشید و احتیاط کنید تا از آسیبهای احتمالی به لنز کاسته بشه. تاثیر فیلتر UV اصل سیگما روی فوکوس و بلور شدن عکس خیلی جزئی خواهد بود. خود من همیشه از فیلتر UV روی لنز استفاده می کنم.
احتمالا در فوکوس روی پرنده در بین شاخ و برگ درختان با مشکل مواجه شده اید که همگان این مشکل را دارند می توانید از تک نقطه فوکوس استفاده کنید و البته باید دوربین و لنز را ثابت نگهدارید تا از سوژه منحرف نشوید و اتوفکوس لنز به زحمت نیفتد.
اگر از داخل ماشین عکاسی می کنید موتور را خاموش کنید چون لرزش و تکان ماشین حتی در سرعت شاتر 1/500 ثانیه هم تاثیر منفی دارد. یه نکته هم بگم که وقتی از داخل ماشین خاموش عکس می گیرم تقریبا همیشه لرزشگیر دوربین را خاموش می کنم البته نقاط اتکا در داخل ماشین زیاد است. یکی از مشکلات جدی استفاده از ماشین برای استتار ، کم و محدود بودن قدرت مانور عکاس است و کلا زاویه دید و ابتکار عمل کمتری خواهید داشت و مثلا نمی توانید از پرندگان در حال پرواز عکس خوب بگیرید.البته باید احتیاط کنید و اگر زیاد هیجان زده شوید احتمال دارد لنز را به در و شیشه بکوبید و متضرر شوید... ولی در کل به نظرم بهترین وسیله برای استتار و عکاسی از پرندگان کوچک است هر چند میزان صدای موتور و رنگ بدنه، در جذب و یا فراری دادن پرندگان تاثیر دارد.
در مورد وفور پرندگان در یک منطقه :
یادش به خیر وقتی با محسن عزیز برای اولین بار میانکاله را زیارت کردم ، از دیدن اون همه پرنده دپرس شدم و هاچ و واچ مونده بودم که از کی عکس بگیرم. شاید من تنبل باشم ولی ترجیح میدم دو سه پرنده از یک گونه در یک جا باشند و با احتیاط به آنها نزدیک بشم و عکس بگیرم تا مثلا دهها فلامینگو یک جا باشند و با احساس خطر به هم بی سیم بزنند و همه پرواز کنند .
این اگرت کوچک در سد خاکی یه روستا تنها بود چندین با بهش نزدیک شدم و ازش عکس گرفتم هر چند نتونستم از 10 متر بهش نزدیکتر بشم.
و
اصغـرمحمـدی
باسلام
این عکس رو توسط لنز تامرون در دریاچه آراباتان تبریز در تابستان سال گذشته گرفتم
برای گرفتن این عکس و چند عکس مشابه دیگر چیزی در حدود 3-2 ساعت در یک نقطه نشسته بودم و تکان نمیخوردم حالا با این سرعت فوکوس عجیب لنز تامرون و اینکه نمیدانستم در کدام منطقه ماهی میخواهد بپرد دیگر قصه اش مفصل است ولی از بین حدود 200 عکس یه 10 تایی خوب در امد که یکی از انها را در زیر میبینید
ماهی آزادی که ملاحظه میکنید در حال فرار از درون تور ماهیگیری است بماند که بعضی هایشان هم اشتباهی از بیرون به داخل میپریدند :biggrin:
عکس کراپ صددر صد عکس اصلی است و فاصله ام تا سوژه بیش از 50متر است
موفق باشید
سلام؛
سهره پيشاني سرخ-جمشيديه
Iso 200,F8,1/200s@500mm-Spot
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
باسلام
موفق باشید
سلام