من همونجا گفتم سنجاب زمینی، کلاهوBERLANOبچه کلاهو (موش خرما) اگه اشتباه نکرده باشم
نام انگلیسی: Fulvous Ground Squirrel
نام علمی: Spermophilus Fulvus
اینها با موش خرما خیلی فرق دارند
من همونجا گفتم سنجاب زمینی، کلاهوBERLANOبچه کلاهو (موش خرما) اگه اشتباه نکرده باشم
نام انگلیسی: Fulvous Ground Squirrel
نام علمی: Spermophilus Fulvus
اینها با موش خرما خیلی فرق دارند
با سلام.
اولین تجربه پرنده گرافی من.
سنگ چشم خاکستری
دلیجه ماده
چکاوک کاکولی
سلام
بعد از یه هفته بارونی و دو روز برفی و سرد ، امروز با مهران و برادرش رفتیم پرنده نگاری ! ... لنز 250-55 مهران (مبارکشون باشه) خوشقدم بود و چند گونه پرنده (زنبورخوار، زرده پره مزرعه ، زرده پره سرسیاه، سنگ چشم خاکستری، سنگ چشم پشت سرخ، هدهد، زاغی ، چکاوک کاکلی ، چکاوک گندم زار ، دلیجه، چکچک دشتی، چرخ ریسک، دم سرخ معمولی) دیدیم که از همه جالب تر دیدن یک جفت کرکس مصری بود که تا به حال در منطقه خودمان ندیده بودم
هر جا گل بود زنبور خوار هم بود :
یه جفت هدهد هم داشتند به خودشون میرسیدند :
--------------
مهران جان سنگ چشم اولی خاکستری بود اینی که شما عکسش رو گذاشتی پشت سرخه.
در مورد عکس چکاوک کاکلی هم چون فاصله نزدیک بود و برای حذف اون سنگ منور می تونستی قسمتی از عکس رو بذاری نه کادر اصلی :
البته من افراط کردم :)کد:http://www.meshkin.org/AMN/data/media/3/IMG_2756.jpg
اصغـرمحمـدی
سلام
امروز هم روز خوبی بود و هم بد :biggrin: خوب از این جهت که تونستم از لانه شاه بوف و جوجه هاش عکس بگیرم و بد از این جهت که اوضاع جوی دگرگون شد و هوای ابری و بارش باران جلوی نور را گرفت از پروازشان نتوانستم عکس خوب بگیرم و بدتر از آن شاه بوف نر از بیخ گوشم پرواز کرد و متوجه حضورش نشدم . حال بماند که صخره های اطراف تقریبا همرنگشان بود.
شاه بوف ماده در لانه در حال خواب :
سه جوجه که هنوز چشمشان باز نشده بود :
لانه در محل خطرناکی بود با یک دست آویزان سنگهای اطراف لانه بودم و با دست دیگر عکس می گرفتم. لاشه دو راسو هم در لانه بود ولی سرشان بر باد رفته بود به گمانم مغزشان خوراک خوبی برای جوجه ها باشد.... دوباره به آنها هم سر خواهم زد امیدوارم هر سه آنها زنده بماند و بالغ شوند و زمینهای اطراف را از موش و راسو پاکسازی کنند.
حین برگشت هم این روباه را دیدم که خیس آب بود :
مکان عکاسی : شامات حاشیه قره سو ، قلعه کافتار دیشی (قلعه دندان کفتار ! )
اصغـرمحمـدی
آبچلیک پاسرخ - تالاب گندمان ( چهارمحال و بختیاری )
Canon 7D, Canon 400 f5.6
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
باسلام
ببخشید هوا ابری بود و مقداری کیفیت پایین امده
d90+300mmf/4