باسلام
زنبورخوار
مکان : یزد
D90+300mm
موفق باشید
پی نوشت : با تشکر از جناب مطهری عزیز ، اصلاح شد
باسلام
زنبورخوار
مکان : یزد
D90+300mm
موفق باشید
پی نوشت : با تشکر از جناب مطهری عزیز ، اصلاح شد
ویرایش توسط shenasi : Thursday 27 May 2010 در ساعت 18:43
من هم جزییات چشم پرنده رو مشاهده می کنم، اما کلا قسمت سر پرنده (گردن) بنظر از نور مناسبی برخوردار نیست و البته این به معنی از بین رفتن کل جزییات نیست، البته با توجه به ساعت نا مناسب عکاسی و رنگهای روشن و تیرو پرنده نورسنجی آسون نیست، ولی در مرحله ویرایش میشه به نتیجه بهتری رسید(سوالي برايم پيش آمده-آيا از نظر عكس بالا را UnderExposed ميبينند؟ من در مانيتور منزل جزئيات چشم پرنده را هم مي توانم ببينم. اما در محل كار به نظر عكس Under است. لطفا اطلاع دهيد)
جناب شناسی، در قسمت دم پرنده (رو آسمون) بنظر میرسه غبار رو سنسور وجود داشته و لک ایجاد کرده که بهتر بود حذف میشد
سلام
محسن جان از نظر من عکس UnderExposed نیست . اشکال مهم عکس اینست که سوژه در حالت ضد نور قرار دارد. اتفاقا زمان عکاسی هم خیلی مناسب بود ( حدود ساعت 7 صبح) همانطور که میلاد عزیز هم گفتند نور سنجی سوژهایی با این رنگها در حالت ضد نور خیلی سخت است . بنظرم بهترین راه استفاده از نور سنجی نقطه ای در تیره ترین قسمت بدن پرنده است . البته شاید اینکار محیط پیرامون پرنده را کمی OverExposed کند که با ویرایش نهایی روی این قسمتها شاید بتوان به نتیجه بهتری رسید.
اینهم یک نمونه عکس از همین سوژه در زمان نامناسب . عکس اگزیف دارد.
امروز فرصتی شد که 200-70 کنون رو یه امتحانی بکنم ... البته نیازی نیست بگم نتیجه تست چی بود!
اینم عکسی که با این لنز گرفته شده ...
به همراه اگزیف
باسلام
شکار و شکارچی
موفق باشید
مارمولک جنگلی
جاده نظامی -جنگلهای اطراف قائم شهر
ویرایش توسط maxel134 : Friday 28 May 2010 در ساعت 23:47 دلیل: حجم عکس تا 300 کیلوبایت
Canon SX20 Is, و پلاریزه تقلبی UV / Tripod FT-330G/ VANGUARD/
با سلام
اسم پرنده رو نمی دونم , ولی اطراف تالاب های خشک شده پارک کویر گرفتم , محیط خوبی برای عکاسی از حیات وحش بود
به دلیل اینکه جواز ورود نداشتیم , محیط بانان اجازه ورود به ما ندادند , ولی اطلاعات خوبی از حیات وحش منطقه گرفتیم
رفتن به این محل را به دوستان تهرانی علاقه مند به حیات وحش توصیه می کنم , از انواع پرندگان یافت میشه , تا قوچ و خرگوش ( یه خرگوش هم مشاهده شد و فقط گرد خاکش ثبت شد )و یوز ( به گفته محیط بانان )
70-200 f/4 IS @ 200mm
F/7.1 , 1/800
حمید رضا مرادی
G12