سلام؛
مدتی پیش وقتی از یک جاده فرعی در شمال کشور گذر می کردم، بر بالای شیروانی یک ساختمان نیمه کاره روستایی، یک جغد کوچک ماده (Little Owl) توجه مرا به خودش جلب کرد. موقعیت جغد طوری بود که به هیچ وجه امکان نزدیک شدن بدون آنکه متوجه شود، وجود نداشت. درست در زمانی که به محدوده تهدید جغد نزدیک شدم، شروع به انتشار «صدای اخطار» (Stress Sound) کرد و تازه متوجه حرکت جغدهای نابالغ در زیر شیروانی ساختمان نیمه کاره شدم و به سمت آنها حرکت کردم. جغد مادر وقتی متوجه نزدیک شدن من به جوجه های خود شد، شروع به پرواز به سمتی دیگر کرد تا ضمن جلب توجه من فرصت لازم برای پنهان شدن جوجه ها را فراهم کند. وقتی جغد مادر متوجه می شد که من دوباره به سمت جوجه ها برگشته ام، ضمن پرواز متناوب از نشیمنگاهی به نشیمنگاه دیگر، دوباره صدای اخطار را منتشر می کرد تا ضمن جلب توجه مجدد من جوجه های خود را وادار به حرکت و پنهان شدن بکند. جالب این بود که جوجه ها هیچ ترسی از من نداشتند و عکس العملی به نزدیک شدن من نشان نمی دادند؛ اما به محض شنیدن صدای اخطار شروع به حرکت دور شیروانی خانه کرده و پس از مدتی از قطع صدا، دوباره در جای خود متوقف می شدند.
یکی از جعدهای نابالغ:
این یکی هم جعد مادر که ضمن حفظ فاصله با من، از جوجه های خود نیز محافظت می کرد