سلام؛
سهره خاكي-Desert Finch (با تشكر فراوان از بهزاد و كسراي عزيز)
Iso 320,F8,1/1600s@500mm
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
سلام
ضمن تشکر از آقایان قشقایی و مطهری عزیز، مونیتور را کالیبره و تصویر هدهد را مجددا ادیت کردم. امیدوارم از قبلی بهتر شده باشه :
کراپ صددرصد از فایل اصلی :
کد:http://www.meshkin.org/files/IMG_4919-n.jpg
اصغـرمحمـدی
سلام
سهره طلایی نژاد شرقی
با تشکر
مرتضی نعمتی
https://telegram.me/Morteza_Nemati63
Canon EOS 7D-Canon EF 400mm f/5.6L USM-Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM
سلام
دو هفته پیش فرصتی دست داد تا بهمراه محسن واحدی پور عزیز سفر یک روزه ای بسمت دریاچه اوان بقصد عکاسی از پرندگان داشته باشیم. انواع زیادی مشاهده شد که مهمترین آن عقاب طلائی بود ولی متاسفانه ثبت موفقی انجام نشد. همین یکی را هم محسن در حین رانندگی در کنار جاده دید. ما هم که از دست عقاب طلائی (و بقیه) کلافه بودیم تلافی اش را به سر این چکچک دشتی جوان و زیبا که خوشبختانه زیاد از ما نمی ترسید در آوردیم و نزدیک به 10-15 شات گرفتیم که طی آن پرنده پزهای مختلفی را شبیه مانکنها برای ما اجرا کرد!
Crag Martin - چلچله کوهی
7D - 300 2.8 - 1/3200s - F 4 - ISO 2500
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
سلام
چرخ ریسک سر سیاه
با تشکر
مرتضی نعمتی
https://telegram.me/Morteza_Nemati63
Canon EOS 7D-Canon EF 400mm f/5.6L USM-Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM
سلام؛
ISO100,F8,1/800s/55-250@250mm
ISO100,F8,1/800s/55-250@250mm
ISO100,F8,1/800s/55-250@163mm,-2/3EV
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
سلام...
این عکس هم دردسر های خودشو داشت... و صد البته لذت خواص خودشو!!!
یوز پلنگ ، پارک ملی خارتوران (ذخیره گاه زیست کره ) ، تیرماه 1389
NIKON D3000,70-300 VR,AUTO
[IMG][/IMG]
در سال 1389 گزارشی از منطقه خارتوران مبنی بر مشاهده یوز وجود نداشت . این بار دومی بود که به خارتوران میرفتیم . چون من قبلا یک بار رفته بودم شب که به بیارجمند رسیدیم ، با راهنمایی من رفتیم پاسگاه دلبر (سر محیط بانی منطقه توران ) . اما من در تاریکی شب نتوانستم پاسگاه را پیدا کنم و ساعت 4 صبح دست از پا دراز تر برگشتیم بیارجمند و شب را توی پارک بیارجمند خوابیدیم. صبح با محیط بانها تماس گرفتیم و در روشنایی روز پاسگاه را پیدا کردیم و عازم منطقه شدیم. وارد منطقه که شدیم به خاطر 12 ساعت رانندگی از اصفهان به سمنان و خوابیدن توی پارک بدجوری خسته بودیم ، حتی یکبار دوستم منرا که جلو نشسته بودم با دست نگه داشت تا از شدت خواب با صورت نروم توی شیشه ماشین !
با دیدن یوز همگی فریاد کشیدیم و از ماشین پیاده شدیم . دوربین توی کوله عکاسی من بود و وقتی در آوردم یوز به آسمان گدار رسیده بود . فرصت هیچ عمل دیگری نبود. بدون دست بردن در تنظیمات 6 شات عکس گرفتم که همگی روی اتوماتیک بود. وقتی پیاده شدم کوله را روی کاپوت ماشین گذاشتم . محیط بان همراه (آقای حقیقت ) بعدا با سرعت با ماشین رفت تا از جلوتر مسیر فرار یوز را ببیند . کوله من هم افتاد زمین و ماشین از رویش رد شد ! خدا را شکر فقط لنز 18-55 داخل کوله بود که آنهم آسیبی ندید. یوز ها دو قلاده بودند که روی دو تپه متفاوت قرار گرفتند و ما فقط از یکی توانستیم عکس بگیریم. این اولین گزارش یوز در سال 89 در منطقه توران است . یوز یک نر جوان است ولی یوز دوم را نتوانستیم دقیقا تشخیص بدهیم که چه جنسیتی دارد.
محمد بهشتی زواره
Nikon D3000 - Nikkor 70-300 VR - Nikkor 18-55 VR