باسلام
باکلان
مکان : اسکله کوهستک هرمزگان
d90+70-300 tamron@ 190mm
موفق باشید
باسلام
باکلان
مکان : اسکله کوهستک هرمزگان
d90+70-300 tamron@ 190mm
موفق باشید
سلام
عامو اینجا همه مثل ما بی دل و دماغ شدن که.حالا ما پیرو بی نفس شدیم شما چرا.طرف ما داره گرما بیداد می کنه و یک مرغ پر نمی زنه طرف شما عامو که بهشته.بابا چهار تا عکس بگذارید لذت ببریم.
بهین جان عکس هدهد رو بسیار دوست دارم و شخصا به نظرم عکسی است که گرفتن ان بسیار مشکل است.چون سرعت و مانور پرواز هدهد را می دانم چگونه است.
جناب محمد بهشتی زواره ممنون از ارسالهای زیبا.انشالله عکس های بیشتری از شما در فروم ببینیم.
جناب نعمتی جهش بسیار خوبی در عکس های شما مشاهده می شه.البته عکس های شما همیشه زیبا بوده اند.
محسن جان و کسری خان هم که همیشه در شرایط سخت عکاسی می کنند.بشخصه من فکر می کنم اگر روزی با محسن و کسری جان به پارک جمشیدیه بروم فکر نکنم یک شات هم بتوانم بگیرم.
جناب شناسی هم ظاهرا استان مارو کلا گشتند من هنوز کوهستک را ندیدم.
زنبور خوار سبز
D300-Sigma 150-500@380mm-F/8-1/100SEC-ISO800
سایز بزرگتر
پایدارباشید
یا حق
ویرایش توسط A_Maddah : Monday 26 July 2010 در ساعت 01:24 دلیل: تصحیح اشتباهات تایپی
اسدالله مداح
باسلام
عامو اسد عزیز ، من بیش از 10 سال ساکن بندرعباس بودم و خاطرات زیادی از این شهر و استان هرمزگان دارم .
این استان در فصل زمستان و بهار مملو از پرنده های گوناگون است و من خودم به شخصه عقابهایی را که در این استان و مخصوصا در مسیر جاده سیریک - جاسک دیده ام به سختی و به تعداد بسیار کم در جاهای دیگر دیده ام .
عامو اسد اسکله کوهستک در حدود 30 یا 40 کیلومتری میناب به سمت سیریک واقع است و مخصوصا صبح زود مملو از پرنده های زیباست .
این هم برای اینکه آف تاپیک نشه :
شرایط نوری اصلا مناسب نبود ولی نمیشد از چنین سوژه ای گذشت .
موفق باشید
Canon EOS 500D - Canon EF 70-300 - f/6.3 - 1/160 - iso 1600
سایز بزرگتر
سلام
توی این گرمای 47 در جه لامرد ، فعلا تنها جنبنده ای که داره دم می جنبونه همین سوسمارهای زبون درازه !
این سوسمارها در انواع رنگ های مختلف پیدا می شن و بسیار زیبا هستن ...... که این یکی برعکس عکس قبلیم که قرمز بود ، زیر گلوش آبی رنگه
نکته قابل توجه اینه که اینا رو نزدیک ظهر راحت تر میشه پیداشون کرد ..... چون مستقیم رو به آفتاب می شینن و تکون هم نمی خورن
البته دوستان اینا رو با آفتاب پرست اشتباه نگیرن
Caspian Gull
5DII + 24-105 @ 80mm - F 11 - 1/640s - ISO 500
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
لینگ پست آخر ظاهرا درست کار نمیکند و عکس نمایش داده نمیشود ! لینک جدید را اضافه کردم .
ویرایش توسط bfarahanchi : Tuesday 3 August 2010 در ساعت 17:56 دلیل: عدم نمایش عکس
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
سلام
طرقه آبی جنس ماده
f/8 1/200 iso400 50mm
قورباغه.....؟
Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro f/8 1/1250 iso400 180mm
با تشکر
مرتضی نعمتی
https://telegram.me/Morteza_Nemati63
Canon EOS 7D-Canon EF 400mm f/5.6L USM-Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM