شب آمد مرا وقت غریدن است
گه کار و هنگام گردیدن است
به من تنگ کرده جهان جای را
از این بیشه بیرون کشم پای را
حرام است خواب
بر آرم تن زردگون زین مغاک
بغرم بغریدنی هولناک
که ریزد ز هم کوهساران همه
بلرزد تن جویباران همه
نگردند شاد
نگویند تا شیر خوابیده است
دو چشم وی امشب نتابیده است
بترسیده است از خیال ستیز
نهاده ز هنگامه پا در گریز
نهم پای پیش
منم شیر ،سلطان جانوران
سر دفتر خیل جنگ آوران
که تا مادرم در زمانه بزاد
بغرید و غریدنم یاد داد
خب به سلامتی و میمنت همه شیرهای باغ وحش کشته شدند .اگه بخواهیم حرف بزنیم مثنوی هفتاد من میشه . امان از این همه احساس مسئولیت و مدیریت .فقط باید تاسف خورد و بس
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
یکی از شیرهایی که خر شد.
باسلام خدمت تمامی دوستان
خرابکاری در حین پرواز
d90+nikkor 300mmf/4
iso400-1/2000s-f/5.6
موفق باشید
ویرایش توسط shenasi : Wednesday 19 January 2011 در ساعت 01:35
با سلام و تشکر بابت پست 3045 -پرنده در حال شیرین کاری- یه سوال داشتم . احتمالا این عکس کراپ شده و کادر اصلی بزرگتر بوده و به تبع سوژه مورد نظر نسبت کوچکتری از کادر اصلی را داشته. میخواستم بدونم برای گرفتن چنین عکسهایی با لنزهای تله فتو با ماکسیمم دیاف f4 ، اتو فوکوس چند درصد مواقع روی سوژه در حال پرواز، در اولین بار فوکوس درست عمل میکند؟ مثلا از هر 10 مرتبه ، چند فوکوس اشتباه رخ میدهد ؟ به نظرتان با لنز f5.6 تعداد خطای احتمالی بالا میرود؟ زمان فوکوس تقریبا آنیست یا مثلا نزدیک 1 ثانیه میشه؟
فرض کنید بدنه ای با نقاط فوکوس بیش از 15 و کراس سنسور 9 به بالا در اختیار داریم. مثل 7d d300 d7000
چون جای مناسبی برای طرح سوال نیست انتظار پاسخ جامع و مبسوط ندارم و ارقام تقریبی کفایت میکند.
FD master
سلام؛
اصلا جواب دقیق و صحیحی نمی توان به این سوال داد. چون به خیلی عوامل دیگر بسته دارد. در مورد لنز، مثلا آیا لنز USM است یا خیر. سرعت تراکینگ علاوه بر سرعت و دقت فکوس دوربین در حالت Servo به سرعت فکوس لنز هم بستگی دارد. مثلا احتمال و درصد موفقیت با یک لنز 70-300 نسبت به 55-250 خیلی بیشتر است. مورد بعدی انتخاب نقطه فکوس هاست. من خیلی به ندرت از تمامی نقطه فکوس (چه در حالت One shot و چه در حالت Servo) استفاده می کنم. معمولا از تک نقطه وسط یا گروه نقطه وسط استفاده می کنم (در 7D) خوب شما در عکاسی BIF پارامتر انتخاب نقاط فکوس را به هراه دو پارامتر دیگر 1-تنظیم حالت AI Servo tracking sensivity (که حساسیت تراکینگ در مد Servo را مشخص می کند) و 2-وضعیت و کیفیت و فاصله سایر عناصر موجود در کادر (مثلا شاخه درختان، سنگ و ...) با سوژه اصلی را در نظر بگیرید،
همه این موارد را بگذارید در کنار تجربه و مهارت عکاس می بینید چقدر وضعیت می تواند متفاوت باشد.
سلام
باسلام
با کسب اجازه از اساتید بزرگوار سایت با اینکه فکر میکنم آف تاپیک باشد اما مجبورم پاسخ بدهم .
سرعت و دقت فوکوس لنزهای تله به عوامل زیادی منجمله کیفیت لنز و دوربین و اندازه و رنگ سوژه بستگی دارد .
من معمولا از فوکوس نقطه مرکزی و تک شات استفاده میکنم .
تا بحال با لنز 300f/4خطای فوکوس نداشتم.
کلا لنزهای فیکس با فوکال بالای 300 برندهای نیکون و کنون کیفیت فوکوس بالایی دارند لنز 300 فیکس با دیاف 5.6 نمیشناسم اما مثلا لنز فیکس 400 کنون با دیاف 5.6 دارای سرعت و دقت فوکوس عالیست .
کلا دیاف 5.6 شاید برای 300 میلیمتر بسته به حساب بیاید اما برای فوکال 400 مناسب بوده و برای فوکالهای بالای آن باز محسوب میشود .
در مجموع بدنه هایی که فرمودید سرعت و دقت فوکوس بهتری نسبت به بدنه d90 بنده دارند .
سرعت فوکوس هم اگر قبل از شات ، بر روی شیئی که در همان حدود فاصله سوژه از شما باشد فوکوس کرده باشید خیلی بیشتر از زمانیست که مثلا یکبار بر روی سوژه ای که در چند متری شما قرار دارد فوکوس کنید و بعد از آن بر روی جسم متحرکی که در 60یا 50 متری شماست چون رینگ فوکوس بایستی چرخش بیشتری در قیاس با حالت اول داشته باشد .
بیشتر لنزهای زوم ( بجز برخی مثل 200-70 و یا 400-100) در کل سرعت پایین تر و دقت کمتری در تعقیب سوژه های متحرک دارند .
اگر پاسخم ناقص است و یا دارای اشکال است دوستان اصلاح بفرمایند .
ارادتمند شما
سلام؛
تاپیکی که قبلا روزی چند تا پست می خورد الان به زور هفته ای یک پست می خوره
الیکایی
7D,150-500@500mm,Iso 500,F8,1/200s,Manual Mode
سلام
چک جنس ماده
اگزیف
Canon 450D+Sigma 50-500mm f/4-6.3 EX DG HSM,Av mode,Shutter 1/250,ISO 400, f8, Focal Length 500.0 mm
با تشکر
مرتضی نعمتی
https://telegram.me/Morteza_Nemati63
Canon EOS 7D-Canon EF 400mm f/5.6L USM-Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM