سلام
یکی از عکسهای اخیر من در استان هرمزگان از سبزه قبای هندی
با احترام
بابک
www.iranianwildlife.com
سلام
یکی از عکسهای اخیر من در استان هرمزگان از سبزه قبای هندی
با احترام
بابک
www.iranianwildlife.com
سلام
فلامینگو ها در ساحل بندر عباس.زمان عکاسی هم سال گذشته
خدایارتون
یا حق
اسدالله مداح
سلام....
A good photograph is knowing where to stand. - Ansel Adams
سلام
بعد از 8 ماه بالاخره فرصت کردم 7 دی رو روشن کنم و چند شاتی از این یک جفت قمری که در حال آشیانه سازی در نزدیکیهای منزلمان هستند بگیرم. موجودات دوست داشتنی ای هستند که خودشان را بخوبی با زندگی شهری وفق داده اند و همه جا آنها را میشود پیدا کرد.
Canon 7D, Canon 400f5.6 L
1/2500s, f6.3, ISO 800
Canon 7D, Canon 400f5.6 L
1/3200s, f6.3, ISO 800
سایز بزرگتر
ویرایش توسط Behin Nazem : Saturday 19 February 2011 در ساعت 17:57
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام؛
سلام
ممنون از ارسال های زیبای دوستان.عکس های ارسالی دوستان روکه می بینم دوباره هوایی می شم برم عکاسی.
اما گپ خومو
خواستم یک عکس بگذارم از پرنده در حال پرواز که حال سید بابک رو بگیرم ولی دلم سوخت. بنده خدا این قدر پول داده لنز شونصد خریده.بعدش من با .................
خلاصه عامو بخشش از بزرگان است!
خدا بگم بابک چیکارت کنه بابک !! که هنوز نتونستم از فکر 400 اف 2.8 کانن بیام بیرون.فکرمون رو مغشوش کردی عامو!!!!!
این عکس شوخی با حیات وحش است .(البته مونتاژ نیست و این خرچنگ هم صحیح و سالم و زنده است)از اونجایی که فردا روز بسیار مبارک وبزرگی است این عکس رو براتون گذاشتم!!!شاید بتونم یک لبخند کوچیک گوشه لبهاتون بگذارم.این هم عید ی عامو است.
عامو همیشه شادیتون رو ببینم
خدایارتون
یا حق
اسدالله مداح
عامو عکس خرچنگه واقعا باهال بود.خودومم بچه بودوم از اینا زیاد میگرفتوم و چه کارار که باهاشون نمیکردوم.دیده بودوم وقتی یه چینه بگیرن دیگه ولش نمیکنن...باید بروم بگردوم از اینا پیدا کنوم عکس بگیروم ازشون...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی