Canon EOS 40D+Canon 400mm f5.6 L+Canon 28-135+pro optic 8mm fisheye+slik 700
سلام
امسال پائیز و زمستون حکایتی بود اولش گرما و خشکسالی و بعدش سوز و سرما ، ... روزها کوتاهه و مجال عکاسی کم و سوژه کمیاب ...
برای همین عکس جدید و ویترینی نداریم و همش انباری است :
فلامینگوها ، میانکاله :
کاکایی ، میانکاله :
جغد کوچک بالغ ، دلملر :
جغد کوچک نابالغ ، دلملر :
زنبورخوار ، تازه کند :
اصغـرمحمـدی
7D - 300 2.8 + TC2x - 1/800s - F 8 - ISO 400
Dunnock - صعوه جنگلی
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
سلام؛
هفته قبل بعد از 10 ماه به هزار امید و آرزو رفتم جنوب (به بهانه مسافرت خانوادگی و دیدار از اقوام ولی در اصل برای عکاسی) از سه روزی که اونجا بودم دو روز باران سیل آسا بود (کسانی که با بارانهای جنوب آشنایی دارند خوب می دونند چی میگم) یک روز هم مه. نتیجه هم ضد حال شدید بود. این هفته هم دارم می رم بوجاق دوستان که هیچکس تحویل نگرفت بیاد. خدا کنه این دفعه ضد حال نباشه.
7D,150-500@500mm,F8,Iso 640,1/320s.+2/3EV
خلیج فارس-بندر ماهشهر
سلام
اگرت سفید بزرگ
Canon 40D-Canon400 f2.8@f 6.3 - 1/1250 SEC - ISO320
خدایارتون
یا حق
اسدالله مداح
به به مبارکه اسد جان ، آقا منتظر عکس های خوبت با تجهیزات جدید هستیم . پیام شکلک ها هم دریافت شد
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
بهار امسال من سعی کردم مجموعه ای از پرندگان وگلهای زرد رنگ را عکاسی کنم زمانی که خوب به طبیعت ایران نگاه کنیم بطور شگفت اوری متوجه غالبیت رنگ زرد در گلها و پرندگان می شویم بنابر این به مزارع کلزا در 100 کیلومتری زنجان می رفتم وهمجنین به دریاجه قوریگل که تقریبا به خانه من نزدیکند تلاش کردم پرندگان را به میان این گلها دعوت کنم این عکسها بخشی از ان مجموعه است که انها را تقدیم می کنم به دوستان و عکاسان خوب حیات وحش ایران بهزاد فراهانچی و اسد مداح بهین ناظم اریا و اشکان اجاقی و سایر دوستان عزیز
زنبور خور اروپایی در یاچه قوریگل اردیبهشت 89
دم جنبانک زرد دریاجه قوریگل اردیبهشت 89
چک منطقه حله بوشهر اردیبهشت 85
با احترام
سید بابک موسوی
www.iranianwildlife.com
باقرقره راه راه یکی از پرندگان مورد علاقه من در جنوب ایران انها فوق العاده استتار خوبی دارند یکی از مناطق حوب ایران برای عکاسی از انها اطراف جاسک است این عکس در ساعات اخر غروب عکاسی شده در دی ماه 89
این هم یک اکشن شات از اهو در منطقه حفاظت شده شیراحمد سبزوار
با احترام
سید بابک موسوی
www.iranianwildlife.com