باسلام
چک دشتی
d90+nikkor 300mmf/4+tc14
موفق باشید .
باسلام
چک دشتی
d90+nikkor 300mmf/4+tc14
موفق باشید .
با یک ویرایش جدید!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
باسلام
زنبورخوار
d90+nikkor 300mmf/4+tc14
موفق باشید .
سلام
جهت اطلاع حضرتعالی باید عرض کنم که من خودم این عکس داخل قایق در بندر انزلی گرفتم و این عکس در هیچ روزنامه یا مجله ای چاپ نشده و من هم فقط در این سایت عکسمو اپلود کردم ، پس از شما خواهش میکنم که دوباره عکسو نگاه کنید و نتیجه رو همینجا اعلام کنید ، اگرهم ۱ درصد فکر می کنید ک من این عکسو از جای برداشتمو به اسمه خودم اینجا گذاشتم، باید بگم که فایل خام این عکس موجود هستش و حتی عکسهایی که در ثانیه های بعد از این پرنده گرفتم نیزموجود هستش که اگه مدیران بخواهند من سریعا اپلود می کنم.
ممنون
احسان هریسچیNikon D300+MB-D10 / Nikon 24-70/ Sigma 150-500 / Speedlight SB900 / Manfrotto 190XPROB+804RC2 / Lowepro Computrekker aw
با سلام خدمت آقای هریسچی
احتمالا کامنت من رو بد برداشت کردید یا من بد عنوان کردم من همین جا از شما عذر خواهی می کنم من خواستم به شما آقای هریسچی اطلاع بدم که عکستون در روزنامه چاپ شده البته بدون اجازه شما فقط همین قصد توهین به شما یا زبونم لال عکس دزدی و غیره نبوده فقط خواستم خودتون هم 1 پیگیری بکنید شاید من اشتباه کرده باشم
بازم اگه جسارتی کردم به بزگواریه خودتون ببخشید
موفق و پایدار باشن
دوست عزیز جناب خانی سلام
عکسی که در روزنامه همشهری بود با ذکر منبع از گاردین چاپ شده و پرنده هم با بالهای نیمه بسته تقریبا با همین سبک و سیاق به تصویر کشیده شده است .
پاینده باشید
You can take the boy out of Suffolk, but you can't take Suffolk out of the boy
سلام
جناب خانی عکس مورخ دهم مهر همشهری با ذکر منبع گاردین به چاپ رسیده و حالت پرنده و نورپردازی کلا با این عکس متفاوت میباشد.
You can take the boy out of Suffolk, but you can't take Suffolk out of the boy