ویرایش توسط Mashhadi Vahid : Monday 23 January 2012 در ساعت 20:23 دلیل: اصلاح نقل قول
550D-LENS 75-300-F5.6,300MM
دوستان این اولین تجربه من توی این زمینه از عکاسی بوده
منظورتون از عمق میدان دید چیه ؟ سر و بدن پرنده که به خوبی تو فوکوسه و فقط بال پرندس که مات شده! و تو این شرایط باید بازترین دیاف و بالاترین سرعت ممکن رو انتخاب کرد، چون اینجا عمق میدان دید اصلا مهم نیست مگر اینکه واقعاً چیزی مهمی در پس زمینه باشه،
عمق میدان در فوکال 300 حتی با دیاف 7.1 هم اونقدری نیست که کل بدن این پرنده که حدااقل باید یک متری از نوک بال به بال دیگر طول داشته باشه در فوکوس باشه در ضمن احتمالا عکاس نیازی به این کار ندیده و فوکوس باید روی چشم های سوژه باشه که هست!
منظورتون از اینکه عمق میدان مهم نیست چیه؟! منظور از عمق میدان این نیست که میدان دید عمیق باشه که یه چیزی تو پس زمینه دیده بشه منظور فاصله ایه با فوکوس قابل قبول در دو طرف صفحه ی فوکوس که توی اون فاصله سوژه کاملا به صورت فوکوس شده دیده میشه و هرچیزی عقب تر یا جلوتر از این فاصله به صورت بلر شده دیده میشه پس وقتی عمق میدان کم باشه اینطور میشه که سر عقاب فوکوسه ولی نوک بالهاش نه!
البته اگه به قول شما مشکل از سرعت شاتر نباشه که من بعید میدونم
ویرایش: با ابزارهای آنلاین عمق میدان رو با فرض 20 متر فاصله از سوژه دیدم که 1.25 متر شد حالا من نمیدونم فاصله از سوژه چقدر بوده ولی اگه بیشتر از این باشه حرف شما درست میشه و علت سرعت شاتر میشه و اگر کمتر از این مقدار باشه ازدیافراگم میشه
این ابزار محاسبه عمق میدان هم به نوبه ی خودش جالب بود بد نیست ببینید
http://www.dofmaster.com/dofjs.html
ویرایش توسط patomat : Monday 23 January 2012 در ساعت 22:23
نردبان این جهان ما و منی است/عاقبت این نردبان افتادنیست/لاجرم هرکس که بالاتر نشست/استخوانش سخت تر خواهد شکست/
علی فلاحی نژاد
دقیقا حق با شماست من به این موضوع دقت نکرده بودم االبته این مشکلات فوکوس تو ماکروگرافی هم خودشو نشون میده، و پرنده گرافی هم به نوعی مشابه ماکروگرافیه که باید بسته ترین دیاف رو انتخاب تا نقاط بیشتری تو فوکوس باشه. ولی در هر حال ما همانطور که میبینید تازه کار هستیم و باید حالا حالاها از تجربیات دوستان استفاده کنیم
جناب باقری تبریک میگم بابت شروع این سبک، ولی جسارتا جدای بحث های فوکوس و ... در مورد واتر مارک ، بنظرم کمی پایین تر و سمت چپ کادر و کمی کمرنگتر مناسب باشد.... الان چشم را خیلی سریع از سوژه به خودش میکشه.