سلام؛
داركوب سوري ماده
ارسنجان، به همراه مرتضاي عزيز
7D, 400IS plus 1.4II
640 ISO
F 4.5
1/4000s
سلام؛
داركوب سوري ماده
ارسنجان، به همراه مرتضاي عزيز
7D, 400IS plus 1.4II
640 ISO
F 4.5
1/4000s
جناب پویان
عکس زیبایی است . جزییات ، شارپنس و کادربندی خوبی دارد.
فقط به نظر من کمی اشباع رنگ زرد زیاد شده است. به حدی که هم وارد پرهای سفید پرنده شده و هم رنگ صخره . به حدی که کمی چشم را می آزارد.
جبیر - جزیره هنگام :
7D, 400 f5.6
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
بنده کنایه ای نزدم آقا پویان. سایه های در نزدیکی غروب بلندتر هستند و در کنار یک جسم می افتند، جهت سایه و کوتاهی آن نشان می دهد که خورشید تقریبا در حالت عمود به زمین قرار دارم. به همین علت عرض کردم که احتمالا ساعت اشتباه است. اگر شما مطمئنید خب حرف شما سندیت دارد برای ما.
شاید این عدم هماهنگی به دلیل نزدیکی محل عکاسی به جنوب کشور باشد. چون معیارهای من مربوط به زاویه ای است که آفتاب در شمال کشور می سازد. (محل ثبت کجاست؟)
شرمنده ام که فکر کردید لحن من بد بوده است.
ویرایش توسط Amir Abdolpanah : Tuesday 13 March 2012 در ساعت 01:01
ارسنجان-استان فارساین عدم هماهنگی به دلیل نزدیکی محل عکاسی به جنوب کشور باشد. چون معیارهای من مربوط به زاویه ای است که آفتاب در شمال کشور می سازد. (محل ثبت کجاست؟
دیشب دوباره دقیقا تست کردم. ساعت دوربین من حدود 5:15 دقیقه جلوتر از زمان واقعی است. یعنی ساعت واقعی عکاسی کمی بعد از ساعت 5 عصر است.
ضمنا نور عمود (نور ظهر) Harsh است و هميشه اثر آن بر روي بدن پرنده و محيط اطراف مشهود است.
به اين عكس چك چك دم سرخ كه ساعت 11:30 همان روز در زاويه اي ديگر گرفته شده دقت كنيد. اثر نور شديد عمودي را كاملا احساس مي كنيد:
ویرایش توسط Pooyan : Tuesday 13 March 2012 در ساعت 08:56 دلیل: اضافه كردن توضيحات و عكس
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
nikon d40x +sigma 120-400