کلاغ وقتی پلک میزنه
با این مقدار باز شدگی فک به راحتی میتونه طعمه های بزرگ را قورت بده
البته اینجا یک شکار کوچک نصیبش شده
کلاغ وقتی پلک میزنه
با این مقدار باز شدگی فک به راحتی میتونه طعمه های بزرگ را قورت بده
البته اینجا یک شکار کوچک نصیبش شده
محمد امدادی
اگرت؟!!
امروز برای تفریح به کوه رفته بودم. وقتی داشتم از گلهای شقایق عکاسی می کردم ناگهان 4 گراز وحشی که از دست شکارچیان گریخته بودند به سمت من آمدند. بدون فرصت برای فکر به تنظیم دوربین از هر کدام عکسی گرفتم تنها این عکس قابل دیدن است. متاسفانه شکار گراز جزو تفریح مردم منطقه است. دوربین دی 7000 ولنز 300-70 نیکون دیاف 22(متاسفانه) مد تقدم دیافراگم
ویرایش توسط Malekzadeh : Friday 13 April 2012 در ساعت 19:38
سلام
2 روز پیش من به همراه دوستان رفته بودیم به یک پارکی برای تفریح و کباب و استفاده از هوای عالی
اتفاقا من از خونه تمام وسایل عکاسی و نور خودم رو برداشته بودم و پشت ماشینم گذاشته بودم اما موقع حرکت از منزل دوستم تصمیم گرفتیم با یک ماشین بریم و جالبه که من برای اولین بار از رو تنبلی گفتم دیگه حالا امروز هیچکدام از این تشکیلات عکاسی رو بر نمیدارم و تو ماشین جدید جابجا نمیکنم حالا یک روزم ما هم مثل بقیه سبک بریم و لذت ببریم
( جالبه که از کارم اصلا حس خوبی نداشتم چون برای اولین بار هم بود و همش احساس میکردم که اشتباه کردم. حتی یک دوربین هم بر نداشتم آخه واقعا روز زیبایی بود و اینجا هم واقعا طبیعت زیبایی داره ) ولی خبر نداشتم که یکی از جالبترین صحنه عمرم رو در مورد حیات وحش از دست میدم
باور نکردنی بود و فکر میکنم دیگه برام پیش نیاد
خیلی حسرت داره واسه آدم که همیشه 20 کیلو بار دوربین و .... به دوشش میگیره و چند کیلومتر ساعتها راه میره تا شاید یک صحنه ایی رو شکار کنه بعد دقیقا موقعه ای که وسایلشو نمیبره باید صحنه ای ببینه که شاید دیگه هیچوقت تکرار نشه . هیچوقت
خوشبختانه یکی از دوستان اونروز یک دوربین کامپکت آورده بود که تازه خریده بود و از اون داستان فیلم گرفت
توضیح اینکه من و 3 تا از دوستان دقیقا زیر محل حادثه ایستاده بودیم ( یعنی فاصله ما تا صحنه 5-6 متر بود اونم دقیقا بالای سر ما ) و این دوست دوربین به دست 10 متر دورتر داشت فیلم میگرفت
پرشین گیگ - دانلود - The Bald Eagle.wmv
محمد امدادی
لنز 150-500 سیگما بدون سه پایه - فوکال 500
Nikon D600