تاريخ عكاسي 6/1/91
مكان شهركندر شهرستان خليل آباد استان خراسان رضوي
نا محلي: هوليج يا لوج
نيكون d3100 لنز 18-200
تاريخ عكاسي 6/1/91
مكان شهركندر شهرستان خليل آباد استان خراسان رضوي
نا محلي: هوليج يا لوج
نيكون d3100 لنز 18-200
550D, 1/1000, iso 100, , f7.1,
lens: 100-400 @ 400mm
روی دست
مکان عکاسی : اطراف بندرعباس، بدون استتار
ویرایش توسط Usef Bagheri : Sunday 1 April 2012 در ساعت 23:30
سلام یوسف عزیز
عکس خیلی خوبی شده. فریز به خوبی صورت گرفته و فکوس هم بدون نقص است. فقط دوست داشتم کادربندی کمی بهتر باشد و یک دستی هم به سر و روی رنگ آسمان می کشیدی. خوب نام پرنده؟ Greater) Spotted Eagle)
ویرایش توسط nejadi : Monday 2 April 2012 در ساعت 01:16
سلام
کرکس مصری - قشم - اسفند 90
7D, 400f5.6L
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
دوستان ۲ تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید (امیدوارم جای درست پرسیده باشم)
من لنز ۷۰ ۳۰۰ دارم و اصلا تجربه عکاسی حیات وحش ندارم . امروز تو حیاط چند تا گنجشک دیدم و سعی کردم ازشون عکس بگیرم اما با اینکه رو ۳۰۰ بودم و فاصله هم بسیار کم بود اما عکس ها اصلا نزدیک نبود و نمیشد پرنده تنها رو عکاسی کرد ! اما جالبه میبینم دوستان با همین ۳۰۰ یا حتی ۲۰۰ عکس های بسیار زیبا و خوبی از پرنده ها میگیرن که از عکس معلومه فاصله هم خیلی بیشتر از فاصله من با این گنجشک ها بوده !!
سوالی که دارم اینه که آیا بعد از گرفتن عکس با نرم افزار خاصی روی پرنده زوم میکنند ؟ و کلا ممنون میشم کمی در این باره توضیح بدید .
سوال بعد اینکه در عکاس از پرنده چه نوع فوکوسی معمولا استفاده میشه ؟ A ? S ? C ? و اینکه حالت اتومات یا نقطه ای ؟
ممنون
برای عکاسی ار گنجشک ها با لنز 300 میلیمتر بهترین فاصله 6 متر هستش و شاید کمی هم به کراپ نیاز داشته باشیددوستان ۲ تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید (امیدوارم جای درست پرسیده باشم)
من لنز ۷۰ ۳۰۰ دارم و اصلا تجربه عکاسی حیات وحش ندارم . امروز تو حیاط چند تا گنجشک دیدم و سعی کردم ازشون عکس بگیرم اما با اینکه رو ۳۰۰ بودم و فاصله هم بسیار کم بود اما عکس ها اصلا نزدیک نبود و نمیشد پرنده تنها رو عکاسی کرد ! اما جالبه میبینم دوستان با همین ۳۰۰ یا حتی ۲۰۰ عکس های بسیار زیبا و خوبی از پرنده ها میگیرن که از عکس معلومه فاصله هم خیلی بیشتر از فاصله من با این گنجشک ها بوده !!
سوالی که دارم اینه که آیا بعد از گرفتن عکس با نرم افزار خاصی روی پرنده زوم میکنند ؟ و کلا ممنون میشم کمی در این باره توضیح بدید .
سوال بعد اینکه در عکاس از پرنده چه نوع فوکوسی معمولا استفاده میشه ؟ A ? S ? C ? و اینکه حالت اتومات یا نقطه ای ؟
ممنون
کلاً با کراپ میتونید سوژه را بزرگتر کنید اما کراپ باید به اندازه اجرا بشه تا کمترین افت کیفیت رو به همراه داشته باشید.
اگر از پرندهاي كه ثابت وبدون تحرك است ميخواهيد عكس بگيريد از فوكوس دستي وتك نقطه اي وحالت one shot و اگر پرندگان در حال حركت باشند از حالت Al servo استفاده كنيد.سوال بعد اینکه در عکاس از پرنده چه نوع فوکوسی معمولا استفاده میشه ؟ A ? S ? C ? و اینکه حالت اتومات یا نقطه ای ؟
از كراپ استفاده كنيد تا هم كادر بنديتان را تصحيح كنيد هم سوژه بزرگتر ديده شود.اما جالبه میبینم دوستان با همین ۳۰۰ یا حتی ۲۰۰ عکس های بسیار زیبا و خوبی از پرنده ها میگیرن که از عکس معلومه فاصله هم خیلی بیشتر از فاصله من با این گنجشک ها بوده !!
از ديافراگمهاي بازتر استفاده كنيد تا پس زمينه محوي داشته باشيد تا سوژه تان از پس زمينه تفكيك بشود .مانند عكسي كه شما گذاشتيد و پس زمينه شلوغ است/.
سلام خدمت دوستان.
اگر اشتباه نکرده باشم باید جربیل باشه اگر هم اشتباه گفتم دوستان لطفا راهنمایی کنند.
Oveis
Canon Kiss X3 - EF-S 18-135mm F3.5-5.6 IS - Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM