رضا صفایی
سلام جناب صفایی و ممنون از اشتراک این عکس
توضیح کوچکی در خصوص عکس های حیات وحش به نقل از دانشنامه عکاسی :
عکس شما بهانه ای بود برای یادآوری تعریف عکس حیات وحش و منظور خاصی در ذهن نبود.عکاسی حیات وحش، شاخهای مهم و سخت از عکاسی طبیعت می باشد که سوژه آن (اعم از پرندگان، حشرات، پستانداران و جانداران زیر آب) میبایست بصورت آزاد در محیط طبیعی زندگی خود باشد، عکس از حیوانات در باغ وحش، حیوانات دست آموز و اهلی شده و سایر موارد مشابه عکس طبیعت محسوب نمیشوند.
شاخه عکس حیات وحش از دیدگاه انجمن عکاسی آمریکا:
عکس حیات وحش به یک یا گروهی از حیوانات غیر اهلی اطلاق میشود که در محیط طبیعی خود بصورت آزاد زندگی میکنند. بنابراین عکسهای مناظر و یا کادر بسته از حیوانات در باغ وحش یا در مزارع و یا حیواناتی که تحت کنترل باشد برای عکاسی حیات وحش مناسب نیست.
ذکر این مثال تاریخی اهمیت این موضوع را بیشتر مشخص می کند که، پس از اینکه مشخص شد سوژه عکس جایزه اول مسابقه عکاسی حیات وحش موزه تاریخ طبیعی انگلیس در سال ۲۰۰۹، یک گرگ دست آموز میباشد، جایزه از عکاس اسپانیایی عکس ذکر شده پس گرفته شد.
موید باشید.
....
نام این پرنده چیست؟ ممنون
مسعود بیرامی
Jhowan photography
ویرایش توسط Reza Safaei : Friday 25 May 2012 در ساعت 13:43
رضا صفایی
سلام
امروز با پویان (پسرم) رفتیم تلو. ذوق و اشتیاق پویان در مشاهده پرندگان واقعا برایم جالب بود و خیلی زود با اسامی پرندگانی که می دیدیم آشنا می شد. دوربین را من روی پنجره ماشین برایش نگه داشتم. فکوس در لایو ویو و شات زدنش با پویان بود. حتی صدا در آوردن جهت جلب توجه پرنده و زاویه سر بهتر را که قبلا دیده بود من استفاده می کنم را بدون اینکه من اشاره ای کنم در این شات به کار گرفت. (البته کراپ و ویرایش و حذف شاخه های اضافه با من بود)
عکس اگزیف دارد.
سلام
فاصله خیلی چیز دقیقی نیست. اما لنز ۴۰۰ کنون است
این پرنده حواصیل زرد است.نام این پرنده چیست؟ ممنون
جناب پدر پویان عکس خوبیست
آیا لنز 400 با تله کانورتور 2 همراه بوده که اگزیف فوکال 800 گزارش کرده؟
سوال دوم چرا می فرمایین فاصله ذکر شده در اگزیف دقیق نیست؟ آیا مرجع خاص یا آزمایش خاصی مبنای صحبت شماست؟