سلام
طی یک هفته ی اخیر که ویندوز کامپیوترم رو عوض کردم ایرادها به ویرایش عکسهام زیاد شده. شاید نمایشگرم با تعویض ویندوز از کالیبر خارج شده باشه. فعلا عکسها روی نمایشگر من خوبن ولی کالیبره میکنم و مجددآ میبینم.
البته عکسها در شرایط نوری سختی گرفته شده اند. عکس اول قبل از طلوع آفتاب و عکس دوم هم با اولین شعاعهای نور گرفته شده. در هر حال از تذکر دوستان خیلی ممنونم.
برای خالی نبودن عریضه، یک عکس از دعوای ناموسی کشیم ها :
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام؛
بهين عزيز عكسها خصوصا اين آخري در مانيتور من مشكلي ندارند، فقط احساس مي كنم دو عكس قبلي كشيم بزرگ خيلي كم آندر هستند. اما اين آخري فوق العاده شده؛ ارتفاع برداشت و اكشن بسيار زيباست. اون كشيم كناريه كه حدس مي زنم ماده باشه عجب جاخالي داده.
خوب اين هم يك عكس ديگر با مرتضي-مگس گير خالدار
دوربين روي سه پايه زير تور استتار
Camera Maker: Canon
Camera Model: Canon EOS 7D
Lens: EF400mm f/2.8L IS USM +1.4x
Image Date: 2011-09-23 14:05:12 +0000
Focal Length: 560mm
Focus Distance: 7.11m
Aperture: f/5.6
Exposure Time: 0.0008 s (1/1250)
ISO equiv: 400
Exposure Bias: +0.33 EV
Metering Mode: Matrix
Exposure: aperture priority (semi-auto)
White Balance: Auto
Flash Fired: No (enforced)
Software: Adobe Photoshop CS5 Windows
سلام پویان جان. حق با دوستان بود. مشکل اینجا بود که عکسها را موقع سیو کردن برای وب، اشتباها با کوالیته خیلی پایین ( حدو 40% ) ذخیره کرده بودم. بهمین خاطر عکسها پیکسله و رنگها هم قاطی شده بودن و بنظر میرسید که پر از نویز هستند که دوباره با کیفیت بالاتر سیو و آپلود کردم، امیدوارم مشکل حل شده باشه. علت آندر بودن دو عکس اول، با توجه به اینکه قبل از طلوع ثبت شدن این بود که خواستم به واقعیت نزدیکتر باشن
ممنونم
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
درود بر دوستان عزیز
چکچک دشتی
Canon EOS 50D
Date/time original 4/22/2012 6:07:37 PM
Shutter speed value 1/2000 s
Aperture value f/6.7
ISO speed ratings ISO 500
Exposure bias value 0.00 eV
Metering mode Pattern
Focal length 400 mm
White balance- Auto white balance
400mm F/5.6 L USM
دوستان حیات وحش در حال حاضر مستند پلنگ ایرانی از شبکه 4 ایران در حال پخش است توصیه می کنم ببینید. ساعت 16 جمعه
ویرایش : آقایون کسی این برنامه رو ضبط کرد؟ آقای مداح نتونسته ببینه. یا از جایی میشه دانلود کرد؟ واقعاً متاسف شدم از اینکه محیط بان های ما امکانات سفر و تصویر برداریشون از برخی مردم عادی کمتره. با این وضع حمایت و بودجه و از طرفی آزادی و نا آگاهی و خودخواهی عده ای دیگر همین مقدار از حیات وحش هم که برایمان باقی مانده شانس آورده ایم.
ویرایش توسط mreza1001 : Friday 27 April 2012 در ساعت 17:55
چند روزی تحمل بایدت :)
دوسه روز دیگه این برنامه بر روی وبسایت موسسه سروش رسانه قابل دیدن و با ترفندهایی قابل دانلود! (استفاده از IDM)
لینک آرشیو برنامههای شبکهی چهار سیما در این وبسایت: +
لینک وبسایت شبکهی چهار سیما: +
فکر کنم تکرار این برنامه روزهای سهشنبه یا چهارشنبه باشد.
جناب آقای شهریاری لینکهای قدیمی این شبکه را انتشار دادهاند.
محمد رحیمیزاده