سلام
دوست عزیز اگر هنوز کرکهای روئیده خود را دارد ، امید چندانی به نجاتش نیست. حتی اگر کمی بزرگتر بود پیدا کردن غذای طبیعی مشکل و دردسر ساز بود و باید مارمولک شکار می کردید و به خوردش می دادید.درست کردن لانه طبیعی معمولا امکان پذیر نیست و اینگونه حیوانات پاهای ضعیفی خواهند داشت و نخواهند توانست پرواز کنند و اگر هم بتوانند و به دامان طبیعت بازگردانده شوند، چون فوت و فن شکار را نمی دانند از گرسنگی خواهند مرد.
معمولا ادارات محیط زیست امکاناتی برای نگهداری ندارند. مگر اینکه دامپزشک یا فرد علاقمند و متبحری پیدا کنید.
جریمه شکار و زنده گیری شکاریها زیاد است. به سادگی از کنار اعمال اینچنینی نگذرید اگر توان و وقت معرفی افراد خاطی به مراجع ذیصلاح را ندارید حداقل از فواید و دلایل خلقت پرندگان و تاثیر آنها در چرخه طبیعت بگوئید و فرهنگ سازی کنید.
فایل برای اطلاع از میزان جریمه شکار و صید غیرمجاز انواع پرندگان و پستانداران در سال 1388 :
---------کد:http://www.meshkin.org/files/M-B.doc
امروز همراه دوستان محیط زیستی به لانه سارگپه ای سر زدیم با چهار جوجه ، البته سه جوجه در گوشه لانه مخفی شدند و فقط از یکی از آنها تونستیم عکس و فیلم بگیریم. لانه بدون طناب و تجهیزات قابل دسترس نبود و فقط از بالا امکان رویت وجود داشت. خوشبختانه روستای نزدیک به لانه ، همیار محیط زیست فعالی دارد و انشاء ا... 20-15 روز دیگر جشن پرواز جوجه هاست:
زنبورخوار :
چکچک دشتی :
ویرایش توسط A. Mohammadi : Friday 21 May 2010 در ساعت 21:55 دلیل: الحاق فایل
اصغـرمحمـدی
قبلا چند باری پرنده های شکاری داشتم.همونطور که دوستمون گفتن اگر پرنده پیش شما به سن بلوغ هم برسه در دامان طبیعت شانسی برای زنده موندن نداره.ارزان ترین غذا هم برای الان جگر وسنگدان مرغ هست.اما وقتی بزرگتربشه هزینه اون هم خیلی خیلی بیشتر میشه.بهتره تا از این ضعیفتر نشده در اولین فرصت اونو تحویل اداره محیط زیست بدید.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
باسلام
والا داستان کامل از اینجا شروع شد که یکی از همسایگان محل کارم امد و گفت چون شما با پرندگان و حیوانات سرو کار دارین (بنده از قناری و سگ و ...زیاد نگهداری کرده ام ) یکی هست که جوجه عقابی از لرستان اورده حیوان چیزی نمی خوره نمی دونن چیکار کنند و می خوان حیونو رها کنند بنده رفتم و دیدم که در حال بسیار اسفباری حیوان داشت جون می داد بلخره تافهمیدن که شاید بنده بخواهم حیوان رو ببرم از فروش و اینجور چیزا حرف زدن و دیگه بنده راضیشون کردم که یک طرقه و مبلغ 50000 تومان بهشون بدم تا اونو پس بگیرم راستش از دیروز با جگر مرغ و دل و ...و با قرار دادن داخل حلق حیوان کمی روبراه شده تا ببینم خدا چی میخواد ایا اداره حفاظت از محیط زیست جائی دارد که تحویل بگیره یا جائی مثل باغ وحش تهران و یا افرادی که در این ضمینه فعالیت می کنند مثل اقای اینانلو یا اقای سید بابک موسوی یا ...
بلخره خواهشنا کمک کنید
ویرایش توسط raffi : Saturday 22 May 2010 در ساعت 00:26 دلیل: مبلغو اشتباه نوشته بودم ببخشید
سلام
جسارت بنده رو ببخشيد كه اينجا عكس مي ذارم....اول روم نميشد كه بين اين همه اساتيد به خودم اجازه آپ كردن بدم...اما گفتم منهم بايد از جايي شروع كنم.....
منتطر نقدهاتئن هستم نه كامنت!
CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400
7d - 300 2.8 + TC2x - 1/200s - F 6.3 - ISO 400
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
شانه به سر (هدهد) - تالاب گندمان :
7D, 400 f5.6 L
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام؛
عكس زير يك سهره پيشاني سرخ نابالغ است (چند هفته اي) كه به سختي پرواز ميكرد. براي زاويه بهتر بايد دوربين را نيم متر بالاتر ميگرفتم كه متاسفانه دوربين من لايو ويو و LCD چرخان ندارد (خيلي در اينجا به كار ميآمد) عكس در MFD لنز 150-500 گرفته شده و با توجه به ساعت عكاسي مجبور شدم از فلاش Pop-Up دوربين استفاده كنم.
Iso 400,F8,1/250s@500mm-PopUp Flash
------------------
سسك بيدي
Iso 400,F8,1/200s@500mm
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star