سلام
فکر می کنم که این تصویر خیلی شلوغ باشه اگه بتونی یکی از این پرنده ها را که از همه بهتر مشخصه با بزرگنمایی بیشتر نشان بدهی و بقیه را حذف کنی تصویر بهتر بشه.
درود....
بله اين عكس و چند عكس ديگر از همين سوژه با روش كمين و استتار در شرايط خاصي گرفته شده .
درود
برداشتی دیگر ...
رضا صفایی
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
Nikon D300 , Sigma 150-500 @ 200 ISO 800 f7.1 s 1/1250
ویرایش توسط Miri : Monday 2 March 2015 در ساعت 10:56 دلیل: حذف عکس اضافی
سلام
لیل Hobby
این پرنده در حال تیمار برای رهاسازی توسط یکی از دوستان خوبم (که انرژی، زمان و هزینه قابل توجهی را برای نگهداری، مداوا و آماده شدن پرندگان شکاری آسیب دیده برای بازگشت به چرخه طبیعی زندگانی صرف می کند) نگهداری می شد. عکاسی از این پرندگان صرفا برای داشتن عکس خوب در آرشیوم است. چون عکاسی با شرایط عالی (نور، پوز، پرچ، ارتفاع، بک، فاصله مناسب و ....) تقریبا محال است. اما این عکسها را تاکنون در هیچ فروم یا سایتی منتشر نکرده ام. البته ارایه عکس پرندگان غیر آزاد با ذکر آزاد نبودن پرنده در بسیاری از فرومهایی که من دیده ام، مشکلی ندارد.
پرندگان غیرآزاد (مخصوصا شکاریها) به مرور زمان خلق و خوی شکار، توان پرواز بلندمدت و بسیاری دیگر از فاکتورهای مورد نیاز برای زندگی طبیعی را از دست می دهند. از طرفی به مرور زمان بر اثر برخورد با موانع موجود (مثل دیواره قفس) شاهپرهای بال و دم که عنصر مهمی در توانایی پرواز هستند و همچنین سایر پرها که حالت پوششی دارد، آسیب می بینند (در عکس من مشخص است) و از طرفی به علت ایستاده بیش از حد در یک وضعیت توانایی درست ایستادن و درست راه رفتن در آنها کاهش می یابد. هر چه مدت نگهداری بیشتر طول بکشد. این فاکتورها بیشتر تشدید شده و امید به بازگشت موفق به چرخه طبیعی زندگی برای آنها کاهش می بابد.
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star