حمید رضا مهجوری
Lumix DMC-FZ28 + EOS 50D + EFS 10-18 STM +EF100mm macro 2.8
قوی فریادکش
فرهاد رضوی
چکاوک سنگلاخ ( Desert lark )
اصفهان - کوه صفه
Nikon D300, Sigma 100-300 + 1.4X TC @420mm
f:6.3 , ISO250, 1/1600s
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام دوستان
بالاخره بعد از چند هفته تماشای عکسهای وسوسهانگیز شما در این تاپیک، دوربین را برداشتم و به حاشیهی کارون رفتم. این دو عکس را در کنار بیشمار کارهای بینقص دوستان میگذارم تا از راهنماییهایتان استفاده کنم.
پیکولو
با پوزش از دوستان و سروان گرامی.
یکی از بزرگواران اینجا مهر ورزیدند و به من گفتند که این حیوان گرگ نیست. البته گمان کنم که همه سروران تا کنون متوجه این موضوع بوده باشند بجز بنده حقیر :( که هنوز گرگ را از سگ تمیز نمیدهم. (البته خوشبختانه با آگاهی زیادی که از زیست شناسی دارم میدانم که نه گرگ و نه سگ جزو پرندگان نیستند :biggrin: )
از شوخی گذشته، ضمن سپاس از دوست گرامیم که این موضوع را به من گفتند و پوزش از دوستان باید بگویم که من تا کنون گرگ را از نزدیک ندیده ام و به پافشاری زیاد یکی از بومیان قبول کردم که این موجود یک گرگ است و نه سگ.
اگر کسی از دوستان عکس گرگ گرفته است سپاسگزار میشوم که به نمایش بگذارید.
[
با سلام خدمت فرهاد عزیز
البته من اشتباه فرد محلی که این موجود رو گرگ معرفی کرده بود، ناشی از پیری ظاهری و نوع حالت دم سگ می دانم.
اصولا دیدن گرگ آن هم در روز روشن از برکاتی است که نصیب هر کسی نمی شود . خود من (با توجه به وفور گرگ در منطقه مان به دلیل وجود گله های میلیونی گوسفندان عشایر آذربایجان) به ندرت آن هم صبح خیلی زود گرگها را به صورت گروهی دیده ام.
فرق بین سگ و گرگ ، در بزرگی چثه گرگ ، نوع و حالت گوشها ، قرار گرفتن دم بین دو پا در گرگ ، قیافه خشن تر (به نظر من زیباتر) و حالت خوش استیل گرگ می باشد. گرگها در راه رفتن وقار خاصی دارند.
نمی دانم که این عکس ها رو قبلا گذاشته بودم یا نه . اگر هم تکراری بود ببخشید.
این عکسها رو حدود دوماه پیش کمی بعد از غروب خورشید با لنز 70-17 سیگما در 70 میلی متر گرفتم هر چند کیفیت افتضاحی دارند . امکاناتم در آن موقع همین بود و لنز تله نداشتم. دو عکس پائینی رو هم با دوربین فیلمبرداری گرفتم.
اصغـرمحمـدی
فرهاد رضوی
سلام
آبچیلک
D300 @500mm f/8 Iso 320 1/320 Sec
اسدالله مداح