آثار پاییز در باغ های سیب ارومیه
آثار پاییز در باغ های سیب ارومیه
سلامخدمت دوستان عزیز
پاییز جاده اسالم به خلخال
HDR سه شات با نوردهی 1.3 و3.2 و 8 ثانیه و f/11
[IMG]http://img2.*******.info/files/vcuktuqt6578j2i7qcvv.jpg[/IMG]
عکس زیباییه
به نظرم تو این کادر یک پنجم قسمت پایین کادرتون زائد باشه.
به نظر من اگر نیمه پایین کادر رو جداگانه ببینیم حرکتی توش حس میشه ولی نیمه بالایی ساکن است. در واقع حرکت پایین عکس تا وسط میره و متوقف میشه.
جناب بردیا
سلام
عکس اولی که ارسال کرده اید HDR است یا غلظت رنگها را زیاد کرده اید؟
عکس دوم بیشتر به دلم نشست.
خسته نباشید.
اگر مکان عکسها را هم درج کنید بسیار ممنون میشوم
با تشکر
پایدار باشید.
سلام
پست 294 # سیامک عزیز :
عکس یک مقدار اوور شده, با وجود آنکه تنوع زیبا و چشم نوازی از رنگهای پاییزی در کنار هم قرار گرفتند, ولی عکس به دلیل اینکه سوژه مشخصی ندارد و ترکیب بندی خاصی هم در آن رعایت نشده, فقط مثل یک پارچه چل تکه (چهل تکه) رنگارنگ دیده میشود.
چند خط و منحنی هم در کادر وجود دارد که یا به هم گره خورده اند و ناپدید شدند یا توسط کراپهایی که احتمالا ً برای حذف مناظر شهری صورت گرفته, از بین رفته اند و ابتدا و انتهای مشخصی ندارند.
در واقع خود من هم اگر در برابر چنین منظره رنگارنگی قرار میگرفتم, نمیدانم چه عکسی میخواستم بگیرم که حق مطلب را ادا کنم, احتمالا ً از عکس گرفتن منصرف میشدم و فقط آن را تماشا میکردم. :)
در عکس اول اشباع زیاد رنگ آبی, آسمان را غیر واقعی کرده و روشنایی و اشباع زیاد رنگهای زرد (که با توجه به نور بقیه محیط طبیعی نیست), و درخت تیره سمت راست و زمین جلویی (بین آب و دوربین) که به نظر من عناصر مفیدی محسوب نمی شوند.
اما عکس دوم ؛ نور مایل و زمان خوب برای عکاسی, رنگهای طبیعی با اشباع و روشنایی مناسب و واقعی, سایه روشنهای قشنگ روی زمین, ابرها , درخت نارنجی بزرگی که مهمترین المان در عکس است و خط رشته کوهی که نگاه را به سمت این المان هدایت میکند.
اما به نظرم اگر کادر کمی به سمت چپ رفته بود تا درخت کامل در عکس باشد و شاخه های سمت راستی حذف میشدند بهتر بود, و زمین هم کمی سهم بیشتری داشت.
ببخشید بابت پرچانگی :)
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
ممنون از توجهت وحید جان.
همینطوره که اشاره کردی. عکس اصلی بعلت عناصر اضافی کراپ شده و از این کراپ هم علاوه بر موارد دیگه آسیب دیده.
عکسهای منظره و طبیعت سهل و ممتنع اند. در نگاه اول به نظر کار چندان سختی نیست. اما گاهی دانش و تجربه محدود عکاس، نه تنها باعث ثبت درست حال و هوای منظره و محیط نمیشه، بلکه تصویر نادرستی از چشم انداز ارائه میده.
اینطور مواقع، بهترین کار خاموش کردن دوربین و نگاه کردنه.
باز هم ممنون.
خدا بركت بده جاده چالوس رو كه در كمتر از نيم ساعت آدمو ميرسونه از شهر به پاييز...
جاده چالوس - روستاي ارنگه - 16 آبان 88