سلام دوستان عزیز
جاده اسالم به خلخال. مه فضای جالبی خلق کرده بود
کد:http://img2.*******.info/files/z062o0hss96a6tns2bcg.jpg
سلام دوستان عزیز
جاده اسالم به خلخال. مه فضای جالبی خلق کرده بود
کد:http://img2.*******.info/files/z062o0hss96a6tns2bcg.jpg
ویرایش توسط nmroshan : Wednesday 11 November 2009 در ساعت 18:08 دلیل: تبدیل عکس به لینک به علت حجم بالا 750 kb
سلام
آقا پیام میشه یک کراپ از لبه برگ ها در اندازه اصلی و بدون ویرایش بگذارید؟ با چه لنزی بوده 200-18؟ اگزیف ندارد
ویرایش توسط mreza1001 : Wednesday 11 November 2009 در ساعت 17:12
چی رو می خواهید کشف کنید؟ بپرسید تا بگم. من جز تجهیزاتی که می بینید چیز دیگری ندارم.آقای حمزه ای میشه یک کراپ از لبه برگ ها در اندازه اصلی و بدون ویرایش بگذارید؟ با چه لنزی بوده؟ اگزیف ندارد
کراپ 100% از عکس بدون ویرایش
f/8, 1/400s, @70mm
ممنون
والا کشف خاصی در میان نیست می خواستم ببینم تو لبه های برگ مشکل تغییر رنگ هست یا نه که الان میبینم نیست و خوبه یکی از دوستام قصد خرید لوازمی مشابه شما داره برای همین کنجکاو شدم بدونم. :cool:
درود
پاییز در منطقه زشک-مشهد
درود
و با سپاس از توجه آرش گرامی
شما درست بیان کردید. یه تجربه اینکه دیگه وقتی خسته هستم، کار ویرایش انجام ندم. دیشب تازه از زشک برگشته بودم که خواستم یکی از عکس ها گرفته شده رو به اشتراک بزارم و این خستگی و عجله کار سبب این امر شد. قسمت بالای عکس هم به دلیل فرایند کاهش CA دچار تفاوت رنگ زمینه شده بود که خوب دقت نکرده بودم. این عکس با ویرایش تازه تر و توجه به نکته های آرش گرامی، تقدیم می شود.
حالا خیلی بهتر شد. (به مراتب بهتر از ویرایش ساعت 2:15 بعد از نیمه شب من :biggrin:)
در کنار حذف قسمتهای آور شده بالای کادر، هدفم از کراپ کردن و چرخاندن کادر قویتر کردن جنبه حرکت در عکس بود.
آف تاپیک: یکی از مواردی که هیچوقت نفهمیدم این است که چرا بعضی ها ویرایشهای اینچنینی در عکسهای دیجیتال را بد میدانند و اصرار دارند عکس نباید دست بخورد :confused:
آرش شاهکار
سلام
اینم چندا عکس از پاییز طالقان (البته خزان کرده بودن اکثر درخت ها )
canon 40d
18-55
f:8
et:1/320
iso:200
canon 40d
18-55
f:4
et:1/400
iso:200
میشه نظرتون رو در مورد عکس اول بگید، به نظر خودم عکس از وضوح و شارپنس خوبی برخوردار نیست، ولی نمیدونم چرا! خیلیم عکس انداختم ولی بهتر از این نشدن! نور و شرایط هم همه مساعد بودن!
ویرایش توسط hossein1111 : Saturday 14 November 2009 در ساعت 11:27