سلام
جناب حمزهای
شاید خود موقعیت همینگونه بوده، منتها به نظرم یکم رد چیدمان انسانی در عکس مشهوده!
پیروز باشید
سلام
جناب حمزهای
شاید خود موقعیت همینگونه بوده، منتها به نظرم یکم رد چیدمان انسانی در عکس مشهوده!
پیروز باشید
.
بله. یکی دو تا از برگها رو خودم گذاشتم. به نظر شما ایرادی داره؟ می خوام نظر شما و سایر دوستان رو بدونم. اگر عکاس کمی در صحنه دستکاری کند ایرادی دارد؟ البته طوری که خیلی مصنوعی به نظر نرسد؟سلام
جناب حمزهای
پیروز باشید
جتاب حمزه ای سلام:می خوام نظر شما و سایر دوستان رو بدونم
اگر بنده رو قابل بدونید و جزوی از سایر دوستان :) بنظرم خیر، بسته به منظور عکاس و نوع عکاسی و .... کارگردانی صحنه ثبت در پاره ای موارد ایرادی که ندارد هیچ، واجب هم هست
در مورد عکستان نظر خاصی ندارم ولی بنظرم برای این عکس ممکن است چیدمان خطی برگها روی سنگ برای بیننده اندکی نامانوس باشد
افشین جان دوست خوبم، با شما موافقم. در واقع کارگردانی نامحسوس صحنه گاهی واجب و انجام ندادنش اشتباهه. گاهی هم عمدا محسوس و کاملا آشکار هست این دستکاری برای اینکه عکاس پیام خاصی را به بیننده منتقل کند. اما در مورد این عکس ظاهرا بیشتر حالت تصنعی منتقل شده تا پیغامی خاص.
سلام
این هم اولین عکس پاییزی بنده
مشهد - کوچه باغهای کنگ- 88/8/8
وحيد جان زيباست و پروسس قشنگي انجام دادي،
آيا امكانش نبود كادر رو افقي بگيري؟
حس شخصي من اينه كه تو ثبت هايي كه نصف كادر آسمون و نصف زمين هستش خيلي كم كادر عمودي جواب ميده (مگه اينكه يك المان قوي تو آسمون وجود داشته باشه)!
وحید عزیز!
عکس بسیار زیبا و متفاوتی از پاییز گرفتید.
وجود ابر در سمت چپ و شاخه های درخت در سمت راست تعادل دلپذیری به عکستون داده.
ج.ابراهیمی
ممنون کاوان عزیز
راستش در این صحنه یک مقدار کند عمل کردم و با وجود اینکه یکی دو کادر افقی هم گرفتم, ولی آن ابر به سرعت در حال حرکت (به سمت چپ) و تغییر شکل بود, طوریکه در عکسهای قبلی و بعدی شکل ابر کاملا ً گرد شده بودند (در واقع این شکل ابر فقط برای چند ثانیه دوام داشت).
آدم بعضی وقتها با خودش فکر میکنه عکاسی منظره, کمتر از انواع دیگر عکاسی نیاز به سرعت عمل دارد, ولی گاهی فقط برای چند ثانیه یک ابر قشنگ یا یک نور ملایم یا .... داریم و کاش در اون لحظه در مکان مناسبی هم باشیم.
ممنون
:)
سلام
با عرض سلام مجدد
سوژه كمي تا قسمتي تكراري است ، شما به بزرگواري خودتون ببخشيد
و با عرض پوزش از كورش عزيز ، چون تقليد از اين كار ايشون بوده
ویرایش توسط NASSIRI4080 : Monday 9 November 2009 در ساعت 00:25