سلام، شب سردتون بخير.
سلام، شب سردتون بخير.
که قسمتی از این پست هستش، عکس شما به نظر ریتم میاد.در اینجا یک مورد نسبتا مشابه هست که دوستان باید توجه داشته باشند. ما مفهومی به نام ریتم هم داریم که خیلی شبیه به پترن هست. هر دوی اینها از تکرار اجسام یا اشکال تشکیل میشوند ولی ریتم نگاه کاربر رو هدایت میکنه در حالی که در عکس های پترن چنین چیزی نیست. معمولا خطوط موازی و تکراری و کوچک یا بزرگ شدن اشکال در عکس ها ریتم ایجاد میکنند و نگاه رو به سمتی از عکس هدایت میکنند.
* البته بنده کماکان مطمئن نیستم، آیا قسمت Bold شده در عکس آقای عبدل پناه صدق می کنه؟ (به نظر آره!) و آیا این در ریتم محسوب کردن یک عکس کافیه؟ (نه پترن)
ویرایش توسط mehran_sh_t : Saturday 11 February 2012 در ساعت 22:59 دلیل: تکمیل پست
در مورد پست 444 عکس خوبی که امیر گذاشته . . . و اینکه این پترن هست یا ریتم .
یک سوال می پرسم. آیا در عکس حرکت دیده میشه؟ به نظر بنده خیر. لذا من این عکس رو ریتم محسوب نمی کنم و پترن به حساب می آورم.
در واقع طبق توضیحی هم که فرساد درج کرده بود :به نظر من نگاه رو هدایت نمیکنه. نگاه روی عکس بازی میکند اما به نقطه خاصی هدایت نمی شود لذا این نمی تونه ریتم باشهنگاه رو به سمتی از عکس هدایت میکنن
درود شب بخیر
مهدی روجایی
Summer & Winter
پیست اسکی، فریدونشهر، اصفهان
متادیتا متاسفانه از دست رفت
منتظر نظرات دوستانم