بله این کاری که شما گفتید رو انجام دادم، ولی وقتی دیدم به این صورت قاطی کرده این کارو کردم، اون عکس رنگی رو ببینید چقدر بد کیفیته ! واسه همین خواستم پاکش کنم، نشد، اصل عکس کیفیتش خوبه، اون عکس کوچیک رو گرفته بزرگ نشون داده!
ببینید، حتی عکس آقای Usef60 که بزرگ تر از حد مجاز بوده، از قالب انداخته بیرون، ولی عکس منو (سیا سفید) نصفشو حذف کرده!
یعنی در واقع تمام زحمات منو برای تاثیر گذاری روی مخاطب در نگاه اول هدر داد
عکس خوبیه. من مشکلی از بابت رنگ نمی بینم، اما سیاه و سفید این کار رو بیشتر می پسندم.چـون مانیـتورم رو تـازه کالیبره کـردم، به هیچ وجـه از ویرایش این عکس مطمئن نیستم، دوستان اگر نکته ای در عکس هست که اشکال داره و یا توی ذوق میزنه از لحاظ رنگ لطفا یاد آوری کنن، ممـنون :)
ممنون جناب حمزه ای، اتفاقا اولین ویرایشی که در مورد این عکس به ذهن خودم هم رسید سیاه و سفید بود، ولی بخاطر همون قضیه کالیبره کردن و اینکه این عکس در برف هست و تنظیم رنگ درش خیلی سخته به عنوان یک چالش سیاه و سفید نکردم !
در عوض یه عکس دیـگه رو که از یه موقعیت کمی متفاوت تر از همین سوژه است رو سیاه و سفید کردم که تو این پست میذارم :) بازم ممنون
جناب مطهری . عکس زیبایی است . ضمن اینکه من هم با آقای حمزه ای و تصمیم اول شما در انتخاب سیاه و سفید کار موافقتر هستم . ولی احساس میکنم که این عکس با توجه به کنتراست بالقوه ای که بین سایه های سیاه و سفیدی برف و آسمان دارد و احساسی که در خود عکس وجود دارد میتوان اغراق بیشتری در کنتراست و سایه ها کرد و همچنین آسمان را با چیزی شبیه به فیلتر قرمز گونه ای تیره تر کرد و اتمسفر ویژه و غریبی را خلق کرد . یک چیزی شبیه به این عکس ، که البته با اجازه شما ، نظر و ادیت پیشنهادی خودم رو در اون اعمال کردم .