با سپاس از به اشتراک گذاشتن این عکس زیبا، جسارتاً به نظر من اگر کادر را کمی پایین تر می بستید و یا از لنز وایدتر استفاده می کردید تا سهم کوه ها در کادر بیشتر شود، زیبائی عکس بیشتر می شد.
با ارادت و احترام
با سپاس از به اشتراک گذاشتن این عکس زیبا، جسارتاً به نظر من اگر کادر را کمی پایین تر می بستید و یا از لنز وایدتر استفاده می کردید تا سهم کوه ها در کادر بیشتر شود، زیبائی عکس بیشتر می شد.
با ارادت و احترام
Siencere
Olympus EPL-1
Olympus OM-D-EM5
[QUOTE=AliAk;260130]آقای کرمی جسارت بنده رو ببخشید
ولی به سادگی قابل اصلاح بود
نظر شخصی بنده این طوریه
البته و ممنون.
ولی سلیقه بنده اینطوریه که علاوه بر به اشتراک گذاری نظرات ، بعد آموزشی هم مد نظر باشه و همچنین طبیعت عکس تا حدی حفظ بشه.
گفتم سلیقه که مشخص باشه قانون نیست.
ضمنا روشنایی تصویر اصلاح شده بنظرم زیاد میاد.
Siencere
Olympus EPL-1
Olympus OM-D-EM5
جناب غفاریان
با سلام و احترام
میشه لطف کنید و بفرمائید این عکس زیبا را چه طور و در چه ساعتی و با چه شرایطی گرفته اید و چه ویرایشی انجام داده اید که برف به این زیبائی ثبت شده؟ وجسارتاً چرا از ایزو 400 استفاده شده ؟
با سپاس
ویرایش توسط Dariush Chegini : Monday 23 January 2012 در ساعت 00:30
سلام
ممنون. یک جوری تعریف میکنین که خودم هم باورم میشه عکس خوب شده! من حتی انتظار کتک کاری هم داشتم!
FinePix X100
Focal Length: 23 mm
Aperture: f/8
Exposure: 1/2000 sec
ISO Speed: 400
حدود ۱۰ صبح بود و هنوز خورشید مایل بود و خیلی بالا نیومده بود.
در محیط برفی به شدت کنتراست عکس ها پایین هست و نمیشه به عکسی حتی شبیه به این رسید.
میتونید ۵۰ درصد نقش ادیت رو در تنطیم نور، رنگ و کنتراست کنونی عکس در نظر بگیرید.
در دوربین ایکس صد گزینه ای برای افزایش داینامیک رنج وجود داره که حداقل ایزو رو به ۲۰۰ یا ۴۰۰ محدود میکنه.
ویرایش توسط farsad : Monday 23 January 2012 در ساعت 00:44 دلیل: دلیل ایزو ۴۰۰
ویرایش توسط S.M.Noorbakhsh : Monday 23 January 2012 در ساعت 01:17 دلیل: جواب سوال اول
سید میثم نوربخش
سلام
من در اکثر مناظری که عکاسی میکنم بعد از تنظیم دیافراگم و سرعت حدودی مورد نظرم دوربین رو روی حالت برکتینگ میذارم و سه تا عکس با نوردهی های مختلف میگیرم و هنگام ویرایش اگر عکس جای کار به صورت اچ دی آر رو داشته باشه اچ دی آر میسازم وگرنه یکی از عکس ها رو انتخاب میکنم و ادیتش میکنم.
آقای چگینی در مورد نوع ویرایش هم سئوال کردند.
این عکس رو از شاتی که کمترین میزان نوردهی رو داشت انتخاب کردم. یک اسکرین شات از عکس اصلی و تنظیمات اعمال شده در فوتوشاپ گرفتم:
البته از نظر خودم این میزان نوردهی و ویرایش مناسب نشون دادن یک منظره برفی واقعی نیست. و من هدفم ایجاد یک عکس با کادر و ویراش متفاوت از یک منظره برفی بود.