روستای دولت رودبار-شهرستان بابل-Dolat roudbar village-babol city
روستای دولت رودبار-شهرستان بابل-Dolat roudbar village-babol city
درود
خانه ای چوپانی
روی تپه های سرسبز جاده اسالم به خلخال
خط افق کج نیست ، شیب ملایم تپه است
iso-200 S1/400 F10 24mm
ویرایش توسط Nader Kohansal : Wednesday 14 April 2010 در ساعت 17:43
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
کاش از آسمان کاسته میشد و به چمنزار (؟) میافزودید.
.
درود
البته به غیر از اصول کادربندی باقی موارد سلیقه ایست ، کسی بیشتر بودن آسمان را در کادر می پسندد شخص دیگری برعکس اضافه تر بودن سهم چمنهای سبز را. اما نکته ای که باید دقت کرد زاویه نگاه دوربین است که از پایین ( نزدیک به سطح زمین) به آسمان است، پس خط افق در یک سوم پایینی خواهد بود و طبیعتا سهم آسمان در آن بیشتر خواهد شد.
نکته دیگر این عکس در واید ترین حالت لنز 24-70 گرفته شده، باید عملا در موقعیت عکاسی بود و دید آیا عقب تر رفتن ممکن بوده یا خیر.. برای گرفتن این عکس روی زمین دراز کشیدم و هر جایی روی زمین این کار ممکن نبود چون زمین پر از فضولات گوسفندی بود
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Tuesday 13 April 2010 در ساعت 14:10 دلیل: یادم افتاد که یک سانت از پایین کراپ کردم
البته من چیز زیادی از عکاسی نمی دونم ولی به عکس حس می کنم اگه آسمان سهم بیشتری داشت بهتر هم میشد ، این جوری هم خونه که شاید سوژه اصلی باشه از ثلث میانی تصویر خارج میشد ، هم یه فضای خالی بیشتری بالا ایجاد میشد که فضای بیشتری رو برای حرکت چشم مهیا می ساخت، نظر دوستان چیه؟ اشتباه فکر می کنم؟
------
این قسمت تو ویرایش اضافه شد:
البته الان فکر می کنم می بینم همچون فریم عمودی بلندی برای این محتوا شاید چندان مناسب نباشه
ویرایش توسط delagah : Tuesday 13 April 2010 در ساعت 14:26 دلیل: افزودن دو خط انتهایی
انوش جان
موقع عکاسی را عرض کردم، نه اینکه کراپ کرده باشید.
موافقم، حس بهتری میدهد.ولی به عکس حس می کنم اگه آسمان سهم بیشتری داشت بهتر هم میشد
.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
canon 50 d
18-200 canon
sony h50 tele convertor 1.6 ,wideangle 0.6, flash hvl-15
film slr yashica GS