یه غروب دلگیر
ویرایش:جناب مهران فانی
یه غروب دلگیر
ویرایش:جناب مهران فانی
Samsung Nx2000
ویرایش توسط Saadat : Monday 25 July 2011 در ساعت 00:12 دلیل: اظافه کردن عکس
.
آقای صبحدل تشریف آورده بودن بندر و متاسفانه من نتونستم به دلیل مشکلی که برام پیش اومد در خدمتشون باشم و ایشون رو همراهی کنم. و جاهای زیباتر رو بهشون نشون بدم.
هر چند که رطوبت و گرمای بسیار زیاد کلا عکاسی رو تو این فصل سال در قشم و هرمز ناممکن میکنه.
جناب سعادت گرامی میشه با اجازه دوستان در مورد کارایی که روی عکس انجام دادید صحبت بفرمائید ؟ ( چنانچه اینجا جاش نیست اگه رحمتی نیست تو تاپیک مربوط به ویرایش های پیشنهادی بفرمائید ) چون بنده به شخصه خیلی خوشم اومده.
با تشکر از شما
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
بردیا جان ممنون از ادیتت
چند وقتیه سعی میکنم عکسهام ماهیت اصلی خودشون رو حفظ کنن از تصنعی شدن عکس ها می ترسم یعنی از اشباع رنگ زیادی و افزایش دیتیل و کنتراست بیش از حد جلوگیری می کنم. طوری که وقتی بیننده می بینه متوجه نشه که حتی من ادیت چشمگیری روی عکسم داشتم.
فکر میکنم اینطوری عکس جذابیت بیشتری داره.
مراحل پروسس برای عکس صالح اضافه کردن آسمان(متناسب با صحنه)
کنتراست ,تنظیمات رنگ ,اعمال فیلتر رنگی
نکته قابل توجهی است. نه اینکه ویرایش را بد بدانیم و نه اینکه ویرایش غلیظ را همواره نفی کنیم.
اما گاه باید به چشم و روح، آرامش داد. گاه باید مناظر را همانطور که هستند ثبت کرد و همانطور که هستند از دیدنشان لذت برد. گاهی باید ویرایش آنقدر ماهرانه باشد که هیچ کس نتواند پی به آن ببرد.
با اینکه خودم معمولا عکسهایم را کاملا ویرایش میکنم اما گاهی نیز از دیدن عکسهای کاملا طبیعی لذت میبرم و برخی عکس هایم را به این روش آماده میکنم. این عکس طبیعی اما نباید دارای عیب و نقصی باشد که آزار دهنده باشد. همچنین با همه عکسها نمیتوان به این گونه، برخورد کرد. برخی عکسها را باید انتخاب کرد و روشی دیگرگون برای آماده سازی آنها در پیش گرفت.
به نظر من :
برديا جان ، هر چقدر ويرايش شما بر روي عكس جناب صبحدل مناسب بود و به آن جاني دوباره داد، اما به همان ميزان، ويرايش صورت گرفته در عكس فوق اثر منفي داشته و به نظرم رنگها غير طبيعي شده اند و همچنين به نظر ميرسد ويگنت ( گوشه راست پايين ) كمي زيادي جلب توجه ميكند...
فارغ از بحث ويرايش، تركيب بندي عكس جذاب است.
5DmII/17-40F4
5DmII/14-24F2.8