آلا داغلار - آذربایجان شرقی , میانه
آلا داغلار - آذربایجان شرقی , میانه
جناب سعادت، جسارتا رفلکس روی آب طبیعی هست یا به صورت فوتو مونتاژ کار شده؟ چون در گوشه سمت چپ آب کمی جمع شده.
دوستان لطفا عکس رو بی نظر دادن رها نکنید.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
با سلام آقای سعادت
شما هم اهل میانه هستین؟من خودم اهل میانه هستم و این کوهها در مسیر اتوبان میانه هستند و زمان قبل انقلاب در این کوهها قوچ و میشهای زیادی وجود داشت ولی متاسفانه به دلیل شکار بی رویه کلا نسل اینها از منطقه منقرض شد ولی خوشبختانه سمت پایین اتوبان به منطقه حفاظت شده تبدیل شده واهو و کل و بز با حضور ماموران محیط زیست رو به افزایش است
ممنون از اینکه این عکس بسیار زیبارو به اشتراک گذاشتید.
شهرام خانی
سلامجسارتا رفلکس روی آب طبیعی هست یا به صورت فوتو مونتاژ کار شده؟ چون در گوشه سمت چپ آب کمی جمع شده
انعکاس کاملا طبیعی است و هیچ گونه مونتاژی در عکس صورت نگرفته بلکه ثبت انعکاس از مهمترین دلایل انتخاب کادر فوق بوده..
سایت شخصی من : Mojesm.ir
جناب احمدی
سلام
اکثر عکس های اخیر شما Color Cast ( رنگمایه؟) زیادی دارند . مخصوصا آبی.
سلام جناب حسینیان...والله روی مانیتور خودم این رنگمایه رو نمیبینم! احتمالا باید جدیتر اون رو تنظیم کنم.ممنون از تذکرتون.
این داستان کالیبراسیون هم برای من داستانی شده...قیمت کالیبراتورهای سخت افزاری خیلی در ایران نا معقوله و حقیقتا زورم میاد با این قیمتها خرید کنم...باید ببینم خارج از کشور میتونم با قیمت معقولتر تهیه کنم.مدل خاصی رو پیشنهاد ندارید جناب حسینیان؟
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی