پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
اینجا دیگه کسی نمی تونه بگه اشتباهه. سلیقه شما این بوده. متوجه هدف شما شدم اما به نظرم برای این عکس کار نکرده. چون قسمت خشکی پایین کار و اینکه مکان مهمی از کادر رو به خود اختصاص داده، بیننده رو به دنبال دیدن جزییات بیشتری تشویق می کنه. اگر کلا این خشکی نبود شاید منظور شما حاصل میشد. اما برای این کادر، که خیلی هم خوبه، من دوست داشتم اکسپوز بهتری داشت. نمی دونم موقع عکاسی ایستاده بودی یا نشسته، اما اگر میشد ارتفاع دوربین بیشتر بود و لبه خشکی جلوی کادر از انعکاس درختان در آب هم جدا میشد، شاید قشنگتر بود. شاید هم یک عکس دیگر میشد.اینها نظرات شخصی من هست و ممکن است اشتباه باشند.
سلام آقا بردیا
یک چهارم از سمت راست و حدود یک ششم از پایین حذف شود شاید آرامش بیشتری داشته باشد
مخصوصا اینکه اون آسمان آبی هم حذف میشود
محمد امدادی
با سلام
جنت رودبار
G12
حمید رضا مرادی
G12
قبل از هر توضیحی این دقت و ریز بینی شما قابل تقدیره....نمی دونم موقع عکاسی ایستاده بودی یا نشسته، اما اگر میشد ارتفاع دوربین بیشتر بود و لبه خشکی جلوی کادر از انعکاس درختان در آب هم جدا میشد، شاید قشنگتر بود. شاید هم یک عکس دیگر میشد.
کاملا موفقم وچیزی نبود که به ان فکر نکرده باشم به هنگام کادر بندی
ولی دو اشکال عمده بوجود می آمد
ارتفادع دوربین با توجه ویژه و خاص به ثبت انعکاسی قرینه و کامل انتخاب شده اگر غیز از این بود چنین امری میسر نمیشد
از طرفی ارتفاع بیشتر همواره(حداقل در این کادر) مساوی میشد با تغییر زاویه دوربین و باز مشکل اعوجاج و نا هماهنگی در انعکاس و المانهای عمودی(ردیف درختان) بوجود می آمد
جنگل ارسنجان
Camera Model Canon EOS 7D
Author Morteza Nemati
Shooting Mode Manual Exposure
Tv( Shutter Speed ) 1/640
Av( Aperture Value ) 8.0
Metering Mode Evaluative Metering
ISO Speed 200
Lens EF24-105mm f/4L IS USM
Focal Length 32.0 mm
مرتضی نعمتی
https://telegram.me/Morteza_Nemati63