ممنون آقای زند.
وجود خرشید در عکس باعث شده آسمون به دو بخش تقسیم بشه و کاملا آبی و یک نواخت نباشه.البته من روی تک شات کار کردم که باید این عکس اچ دی آر می شد.
باز هم ممنون.
ممنون آقای زند.
وجود خرشید در عکس باعث شده آسمون به دو بخش تقسیم بشه و کاملا آبی و یک نواخت نباشه.البته من روی تک شات کار کردم که باید این عکس اچ دی آر می شد.
باز هم ممنون.
امین حق شناس
با سلام
عکس مذکور Long Exposure HDR متشکل از سه شات با نوردهی های به ترتیب 2 و 10 و 30 ثانیه می باشد و
افکت(محوی) سطح دریاچه ناشی از نوردهی طولانی مدت با استفاده از فیلتر ND و عمدی صورت پذیرفته
این افکت در آب قسمت تقریبا محصور پیش زمینه مشاهده نمیشود زیرا که در این قسمت اصولا موج حتی ریز موجی نبوده....
موفق باشید و با تشکر از توجه شما
به نظرم سطح دریاچه هیچ ربطی به پروسس نداره ، بلکه ناشی از نوردهی طولانی مدته .
و همینطور یکی از زیبایی های سبک اقای سعادت ( که الان دیگه میشه گفت یک سبکه مشخص و واضح در کارهای ایشونه ) همین استفاده از نوردهی بلند مدت و تاثیر رویایی و رازآلود آن در مناظر طبیعی آثار ایشان هستند .
من این رو کاملن ناشی از قدرت و توانایی و سبک بصری ایشون میدونم .
سلام
ویرایش توسط Miri : Tuesday 12 June 2012 در ساعت 09:15
از کرامات شیخ ما این است که عسل خورد و گفت شیرین است !
بله دوست عزيز اين رو كه خود جناب سعادت فرمودند.منظور بنده بيشتر معطوف به حد و حدود استفاده تكنيك حالا از هر نوعش چه پراسس و يا اچ دي آر لانگ شات بود در مقابل جنبه زيبائي شناسي و هنري عكس.موضوعي كه هميشه بين عكاسان چالش برانگيز بوده.هرچند اين عكس به لحاظ زيبايي چيزي كم نداره و با اين سوال از ايشان به درستي پاسخي قانع كننده ارائه فرمودند.موفق باشين
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
سلام دوستان - شالیزارهای اطراف رودبار
دوست عزیز ! چون این تاپیک نیاز به تایید پست ها داره ، زمانی که من اون متن رو نوشتم ، هنوز پست جناب سعادت ، آپلود نشده بود .
به نظرم باید برای شما هم کراماتی در نظر گرفت !!
اما به نظرم میاد که وقتی انتقادی میشه ، بر مبنای یک سری اصول و قواعدی باشه ، نه صرفا برای ابراز وجود و اینکه ما هم هستیم !
این پستهای اخیر شما ، مثل اینکه " چرا این کادر کجه ؟ " در پست پرتره ( در حالیکه داچ انگل یک تکنیکه مرسومه نه یک ایراد ) و "اینکه پراسس زیاد شده " در جایی که پروسسی رخ نداده و اون توضیحات شما در مورد علت بالابردن ایزو و مثلث فلان در عکس پروانه شما ، و کلی توجیه که : " الان پروانه ممکن بود بپره " در حالیکه پست جناب فانی دو تا پست بالاتر از شما و در همان شرایط و پروانه ، بدون اونهمه نویز و ...... به نظرم به اندازه کافی گویا هستند چون شیرینی عسل .