سلام بر آقایان ملک زاده و امیدی
آقای ملک زاده روشنایی عکس کمی کم است. بهتر بود برگهای سمت چپ بالا را حذف می کردید.
با تشکر
آقای امیدی کنتراست عکستان کم است.
با تشکر
سلام بر آقایان ملک زاده و امیدی
آقای ملک زاده روشنایی عکس کمی کم است. بهتر بود برگهای سمت چپ بالا را حذف می کردید.
با تشکر
آقای امیدی کنتراست عکستان کم است.
با تشکر
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
سوای مواردی که محمد جان فرمودن مشکلی که تقریبا در تمامی عکسهای شما دیده میشه مشکل ته رنگ هست...فکر میکنم مانیتورتون تنظیم نیست.
ضمن اینکه به نظر من اگر کمی کنتراست این عکس رو افزایش بدبد خیلی بهتر میشه.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
آیا عکس آقای ملک زاده به دلیل پیدا بودن وسائل نقلیه و نمای یک منظره ی شهری جزو عکاسی landscape حساب میشه؟
موضوعات
منظره و اصولا چشم انداز میتونه بسیار گسترده و متنوع باشه...با اندکی سخت گیری میشه دسته های جداگانه ای برای مناظر اینچنینی قائل شد که در همین شاخه قرار میگیرن...دسته هایی مثل cityscape یا seascape ...که با این حساب چرا که نه؟! میشه این عکس رو در خانواده منظره و چشم انداز محسوب کرد.البته کلا برای چشم انداز هر چقدر کادر منطقه وسیعتری رو پوشش بده برای من بیشتر مورد پسند قرار میگیره.عکس جناب ملک زاده هم میتونست با تغییر در ترکیب بندی(البته از مناطق خارج از کادر ارزش و زیبایی اونها مطلع نیستیم) عکس قویتری هم باشه.یا با همون تغییرات تبدیل به یک عکس شهری هم بشه...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
حاصل کار همین 1 ساعت پیش. در عین سرد بودن داغ داغ!!!!
تقدیم به استاد عزیزم جناب دکتر ملک زاده.
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
کمی بعد از غروب
Camera Model: Canon EOS 7D
Lens: 11-16mm
Focal Length: 16mm
Aperture: f/5.0
Exposure Time: 30 s
ISO equiv: 250
بیمایشی 1.5 روزه به تنهایی در اواخر تابستان به ارتفاعات هزار مسجد(مشرف به روستای اورتکند و سررود) چون سه روز پشت سر هم تعطیلات بود گردشگران هجوم آورده بودند.
فوق العاده است.واقعا" عالی شده !!!
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
HDR مولتی شات متشکل از 6 شات ,دو فریم با فوکوس های متفاوت
Canon EOS 7D
Canon EF 17-40mm f/4 USM L