ارتفاعات ماسوله
40ِِD-70-200Sigma-70mm-F8-Iso100
ارتفاعات ماسوله
40ِِD-70-200Sigma-70mm-F8-Iso100
Canon 40D+Canon 16-35MM F2.8II L+Sigma 70-200MM F2.8II+Canon 50MM F1.8
سلام
ممنون از ارسال عكس
نظر شخصي بنده (كمتر از آماتور) : سهم آسمون يه كم زياده
كادر افقي را هم امتحان ميكرديد ، اگر كادر افقي از اين منظره را داريد آپ كنيد
ویرایش توسط Nader Kohansal : Tuesday 28 July 2009 در ساعت 19:38 دلیل: حذف عکس از نقل قول
سلاماگر هدف عکس پل بوده,چرا روی 32 م.م و با کادر عمودی؟
در قسمتی که انعکاس روشنایی خورشید روی آب افتاده، تعدادی لکه ریز سیاه هم دیده میشود که نمی دانم در عکس اصلی هم بوده یا در ویرایش به این شکل در آمده!
راستش هدف اصلی پل نبود که در این صورت حتما به پل نزدیکتر عکس را میگرفتم و البته باز سعی میکردم با 32 میلی متر(دقیقا 28 م.م) عکس بگیرم! توضیح این مورد بیشتر سلیقه ای است.
ولی خوب فکر کنم محل قرار گیری خورشید در هنگام غروب درست بالای پل ترکیب بدی نشده
در مورد لکه های سیاه رنگ
اینها در اصل نوعی لجن(جلبک مانند) مختص این دریاچه می باشد که به جهت خاصیت دارویی آن مشهور هم می باشد.
رنگ آن لجنی تا سیاه می باشد و معمولا نزدیک به ساحل تجمع...
با تشکر
سلام:
عکس زیبایی است. دیده خوبی دارید. اگر چه اینجا تاپیک نظر دهید نیست اما یک نکته کوچک خدمت شما دوست خوب.
علاوه بر فوکال لنت معادل 112 ....
بنظرم بافت ابرها با اندکی ویرایش ( اگر در فرمت خام ثبت انجام شده باشد کار روی آن نتیجه مطلوب تری دارد ) میتواند از هم اکنون بهتر باشد. با اجازه شما یک کوچولو ویرایشی در این زمینه انجام شده با تمی که به سلیقه من ارزیابی شود....
ناگفته نماند این ویرایش به معنای ویرایشی بی ایراد نسبت به عکس شما نیست ..صرفا یک Pilot Test و اشاره به این موضوع خواهد بود شاید بافت ابرها تاثیر مثبتی روی ثبت داشته باشد.
به رسم ادب با توجه به ویرایش روی عکستان...... خواستم در پیام خصوصی این مطلب خدمت شما ارسال شود. اما شاید بهتر باشد در همین تاپیک .... تا نظر دوستان خوب فروم را در اینخصوص جویا شوید.
موفق باشید
نه همچين جسارتي نكردم
يه مقدار در ويرايش ايشان رنگ ها تغيير كرده و عجيب به نظر مياد البته منظور ايشون برجسته كردن ابر ها در تصوير بوده.
با توجه به اينكه مونيتور من تقريبا كاليبره است و در اون رنگ ها كمي تغيير كرده و غير واقعي جلوه مي كنه به نظر مياد مونيتور ايشون رنگ ها رو دقيق نمايش نداده (يعني كاليبره نبوده).. (خودمم گيج شدم از اين جمله بنديم) به هر تقدير اگر مايل بوديد بحث را در تاپيك ديگري دنبال كنيم.
با تشكر از همه تون
ویرایش توسط PhotoMoein : Tuesday 28 July 2009 در ساعت 23:10
سلام:
در پست ارسالی که عکس ویرایش شده در آن قرار داشت پیش تر توضیح داده شد که:
با دقت به این مورد بحث کالیبره نبودن منتفی است...
حقیقت اینکه شاید بتوان در پاره ای موارد فضای رنگی حاکم یا تم رنگی حاکم بر هر منطقه از عکس یا کل عکس را بطور سلیقه ای در نظر گرفت ( البته این خود مبحثی است مفصل که کجا و چگونه ... ) اما مجدد تاکید میکنم این مورد فعلا به سلیقه من باشد... نکته اشاره شده که در اصل مد نظر بود همان ابرها بود که بنظرم شاید جای کار داشته باشد. اگر در فرمت خام ثبت شده باشد که طبیعیست دست ویرایش کننده عکس برای بازیافت مناطق روشن بازتر خواهد بود.
موفق باشید