سلام.
دوستان میدونم که همه به بنده حقیر لطف داریدممنونم از تک تکتون.کار اصلی رو اوستا کریم انجام داده قبلا.ما فقط از زاویه دید خودمون ثبت می کنیم همین.
عکس از کوه های جاده توسکستان هست که از 20 کیلو متری گرگان میره تا شاهرود.عکس در یکی از سفرهای کوهنوردی هست.اگر اشتباه نکنم نام مسیر چهار باغ هست.
ویرایش توسط 6319 : Friday 21 August 2009 در ساعت 04:18
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
قربان رو این حساب که همه عکسام رو در سایز 640 ارائه میدم نخواستم این یکی مستثنا از بقیه باشه.در ضمن دوستان؟زمانی که این عکس رو گرفتم با تکنیک HDR آشنا نبودم.نور سنجی رو رو حساب نور ابرها حساب میکردم کوه ها تاریک و اگر رو حساب نور دامنه و جنگل و کوه..منطقه وسیع اور داشتم که معلوم نبود برف هست یا ابر.به هرحال ما با نارضایتی تمام عکسی گرفتیم و رد شدیم.بعد ها با HDR آشنا شدم و همون تک فریم رو HDR کردم.اگر کمبودی از هر نظر حس میشه رو حساب اینه که سر صحنه HDR گرفته نشده و بعدا تک شات HDR شده..
والا خاطر خودمم نیست چه سایتی رو می فرمایید.عکس از سد سلیمان تنگه ساری می باشد.
Nikon D80 + Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G.............................................. .......................Arvin Azima
سلام
کیاسر- ساری
350 دی
18-55 لرزشگیر
[QUOTE=DELL;128331]سلام
کیاسر- ساری
350 دی
18-55 لرزشگیر
سلام.
عکس زیباییست.
روستای زیارت واقع در جنوب گرگان
سلام.
ببخشید اگه این پست با معیارهایی که گفته شد چندان سازگار نیست. از طرفیم جای بهتر پیدا نکردم.
مکان عکس:
Le Pont- Swiss
[IMG]http://i29.*******.com/2r721oy.jpg[/IMG]
در صورتی که عکس دیده نمیشه اینجا هم آپلود کردم.
ویرایش توسط jebrahim : Monday 24 August 2009 در ساعت 20:57 دلیل: افزودن لینک
ج.ابراهیمی
roudbar