نرسيده به درياچه سد طالقان
ویرایش توسط Saeed.Y : Sunday 25 July 2010 در ساعت 13:09
سعيد يادگاري
دوست من این عکس بیانگر زیبایی طبیعت نیست و فکر نمی کنم در فیلد عکسهای Landscape جای بگیرد و بیشتر به یک Snap shot شبیه است.
شاید هم عکاسی حدسی!! چون باید حدس بزنیم بعد از پیچ به دریاچه سد طالقان برمی خوریم;)
موفق باشید.
سلام
D300-NIKON 18-105@18mm-1/50SEC-ISO200-f/16
اسدالله مداح
Nikon D300 and Nikon 18-70
با سلام به دوستان
آپلود کردن عکس دراین بخش باوجود دوستان چیره دست و مدیر سخت گیر، جرات می خواهد. این عکس تحفه سفر به خطه کردستان است ، با کمترین پردازش.امید که مقبول افتد.
دوربین 50D
لنز 55-17 کانن
فیلتر پولاریزه سیرکولار
جزئیات بیشتر در اگزیف
امید که مقبول افتد
Canon 5D II | Canon EF 16-35 f/2.8 LII USM| Canon EF 70-200 f/4 LIS USM l Canon 430 EX II
l Canon EF 100mm f/2.8 Macro LIS USM l
يوسف جمسي
چه بگویم! با این شرحی که نوشتهاید، آدم میماند که چه کند!
اما نظر بنده این است که:
-ترکیب عکس مناسب نیست.
- رنگها خوب درنیامدهاند.
- پروسس تونال جای کار دارد.
- تکلیف برخی قسمتها مشخص نیست.
- عکس به اندازه کافی تاثیر گذار نیست.
باسلام و ضمن تشكر فراوان از بذل توجه جناب روشن
ابتدا براي رفع سوء تفاهم احتمالي عرض كنم آنچه در شرح عكس آوردم به هيچ وجه بارمنفي نداشت.
اتفاقاً جنبه مثبت اين بخش آنست كه فقط كارهاي قوي پذيرفته ميشوند و مديرمحترم اين بخش هم كارهاي داراي استاندارد بالا را تائيد ميكنند.
از اين امر راضي و بسيار خوشحالم.و معتقدم كيفيت فروم با همين رويه ارتقاء پيدا ميكند.
افتخار ميكنم كه بعضي از عكسهاي من در تاپيك هاي مختلف "عكسهاي شما" پذيرفته شده.(مواردي هم كه پذيرفته نمي شود براي بنده جنبه آموزنده دارد و مي فهمم كه سطح كيفي لازم را نداشته)
عبارت "اميد كه مقبول افتد" (كه سهواً هم تكرار شده) به اين معني بود كه اميدوارم عكس من باتوجه به استانداردهاي بالاي مدنظر مديران محترم سايت، پذيرفته شود.
مواردي كه به عنوان نقد از سوي مدير محترم اين بخش ذكرشده براي بنده كمي سطح بالا و تلگرافي بود .باتوجه به اينكه ايشان مشغله زيادي دارند بيش از اين انتظار توضيح ندارم.
ولي دوستان و اساتيد ديگر هم اگر كمك كنند كمي موضوع براي بنده روشنتر ميشود.
1-باتوجه به اينكه سوژه اصلي آسمان بوده به نظر شما تركيب مناسب شامل چه عناصري ميبايست باشد؟ چيزي كم دارد يا اضافي است؟
2-نمي دانم تكليف كدام قسمتها مشخص نيست؟ (راهنمايي بفرمائيد)
3-درمورد رنگها و لزوم كاربيشتر روي توناليته ، اين شامل كل تصوير است يا بخشي از آن مثلاً آسمان يا زمين؟
4-اينكه عكس به اندازه كافي تاثيرگذار نيست، "حق با بيننده است" (توضيح لازم نداره كه!)
باسپاس مجدد
Canon 5D II | Canon EF 16-35 f/2.8 LII USM| Canon EF 70-200 f/4 LIS USM l Canon 430 EX II
l Canon EF 100mm f/2.8 Macro LIS USM l
يوسف جمسي
بنده واقعا ادعایی در زمینه شناخت عکس ندارم و این وظیفه را نیز بر طبق شرایط فروم انجام میدهم. امیدوارم که این فرآیند باعث دلگیری و آزردگی دوستان نشود.
در مورد عکس شما
۱- در مورد ترکیب عکس بهتر است جایگذاری عناصر مهم بهتر صورت گیرد. عنصر مهم عکس شما خورشید و شعاعهای نورش است. قرار دادن آن در وسط عکس، مناسب نیست.
۲- رنگهای زرد عکس دارای تهمایه رنگی سبز هستند که بهتر است حذف شود.
۳- پروسس روشنایی و کنتراست در ابرها و شعاع نوری میتوانست بهتر باشد.
۴- تکلیف بخش زمین مشخص نیست. اگر اهمیت دارد باید مشخصتر باشد و اگر اهمیت ندارد، وضوح و روشناییاش کمتر شود.
۵- تاثیرگذاری کلی عکس وابسته به رعایت مسائل تکنیکی فوق و نیز مسائل زیباشناختی خواهد بود. رعایت موارد فوق وضعیت را بهتر خواهد کرد اما ممکن است کافی نباشد.