سلام
جاده امامزاده داوود - منطقه سنگان
زمستان 87
سلام
جاده امامزاده داوود - منطقه سنگان
زمستان 87
ویرایش توسط Ali Talebi : Tuesday 6 October 2009 در ساعت 02:01 دلیل: اصلاح سوتی!. چیز مهمی نبود...
سلام
محل عکس: سد شهر چایی ارومیه(بزرگترین سد خاکی در خاورمیانه)
سلام برديا جان
در مورد پست 799 بافت عكس رو خيلي دوست دارم
فصل اول كتاب اين پست رو بخوني، بسيار جالب است:
اما در مورد عكس پست 800، فكر مي كنم زمان مناسبي را براي عكاسي انتخاب نكردي و نور نامناسب است. ولي كادر عمودي را مي پسندم.
موفق باشيد.
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
سلام
دوست عزیر
متاسفانه باید این اصطلاح بزرگترین سد خاکی در خاورمیانه رو اصلاح کنم
چون سد شهرچای جزء سد های خاکی متوسط ایرانه
خیلی از سدهای خاکی دیگه داخل کشور چه از نظر حجم مخزن ، حجم بدنه ، طول تاج و یا ارتفاع
از شهر چای بزرگتر هستند
به عنوان نمونه می شه سد مخزنی کرخه و سد مخزنی گلستان و یا لار رو نام برد که به مراتب از شهرچای در پارامترهای که گفتم بزرگتر هستند
ببخشید که آف تاپیک شد
احسان
متاسفانه اطلاعات شما ناقص است دوست عزیز!!
بلندترین سد خاکی کشور ,طویل ترین سد خاکی کشور ,بزرگترین سد خاکی در حال احداث کشور ,بزرگترین سد خاکی مخزنی کشور و وووو این عناوین با یکدیگر متفاوتند لطفا بیشتر دقت کنید
در میان سدهایی که نام بردید به جز سد مازندران که بزرگترین سد مخزنی کشور(به مرحله آبگیری نرسیده هنوز) بقیه حتی در حد و اندازه های مقایسه نیستند.
در این میان و جهت اطلاع:
سد مسجد سلیمان با حدود 177 متر بلندترین سد خاکی کشور
سد خدا آفرین بزرگترین سد خاکی مخزنی در حال بهره برداری کشور در استان آذربایجان شرقی(کلیبر)
بزرگترین سد خاکی قوسی شکل کشور در استان آذربایجان غربی(خوی)
در رده های بالاتری قرار دارند
(ببخشید که آف تاپیک شد)
ویرایش توسط Saadat : Wednesday 7 October 2009 در ساعت 12:16
یکی از مزارع سبزیجات در کشور سوییس.
ج.ابراهیمی
سلام
در مورد این ثب جسارتا باید عرض کنم با توجه به اینکه باید در اینجا عکس منظره نمایش داده بشود این ثبت شما نمیبایست در اینجا نمایش داده میشد چرا که شما در این ثبت بیشتر فضا رو به ؟آسمان اختصاص دادید و مزرعه سبزیجات نیز از وضوح خوبی برای دید مخاطب برخوردار نیست
جسارت بنده رو ببخشید
دلشاد باشید
یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
سلام.
مهدی عزیز از اینکه در مورد عکس من نظر دادین ممنونم. البته کاش پیشنهادتون رو هم میگفتین که عکس رو کجا بگذارم. همونطوری که حمید خان هم اشاره کردند, وجود المان های دیگه و فضای منفی نمیتونه به تنهایی موضوع عکس رو مشخص کنه. به هر حال اگه شما بگین که کجا مناسب تره باز بهتر میشه در موردش صحبت کرد.
ج.ابراهیمی
امیدوارم این پست منتقل نشه
جناب ابراهیمی شاید من اشتباه کنم
اما معمولا ( لا اقل چیزهای ناقصی که من یاد گرفتم) دید انسان در موقع رویت یک تصویر با توجه به دریافت داده ها معطوف به نقاط خاصی میشه
مثلا در مورد فرمایش جناب جسمی مبنی بر اینکه تصاویر حیات وحش هم میتونن جز عکاسی آسمان باشند باید بگم وقتی ما ثبتی از آسمان بیکران به همراه حضور موجود زنده ای در نمای درشت یا نسبتا درشت و واضح داریم به خاطر حضور همون سوژه زنده دید مخاطب به اون معطوف میشه و موضوع کار رو با حضور این المان برای خودش کامل میکنه
اما ثبت حضرتعالی به نظر حقیر چون بافت ریز مزارع سبزی( در هم بودن سبزیجات) فقط یک بافت مخملی سبز در پائین کادر نشون داده و تقریبا دو سوم کادر رو آبی خوشرنگ آسمان پر کرده نمیتونه تو تایپیک عکاسی منظره قرار بگیره فکر میکنم جز تصاویر مناظر حومه شهر باشه بهتره این رو برای عرض کردم که ثبت های زیبای شما بتونه در جایگاه های شایسته خودش بهترین جلوه رو داشته باشه
باز هم از نظرات ناقصم عذر خواهی میکنم
دلشاد باشید یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.