عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com
سلام
این کادر اصلیتونه یا کمی کراپ شده ؟؟؟
یعنی از ابتدا نزدیکترین سوژه های انسانی در قابتون از کمر بودند؟؟؟
غیر از اینکه خاطرتون نبود قاب رو باز نگه دارید( برای اصلاح پرسپکتیو) اصولا باید دورتر می ایستادید یا قاب رو بازتر میکردید عظمت ساختمان نیاز به فورگراند داره ، زمین خیلی بیشتر باید در قابتون حضور میداشت ضمنا در آن صورت پرسپکتیوتون هم کمی بهتر میشد و اصلاحش هم راحت تر. ضمنا در این موارد میتونید از پانوراما استفاده کنید. عکس های زیبایی به دست میارید.
ویرایش توسط aphrodite : Saturday 22 August 2009 در ساعت 10:21 دلیل: نکته ای اضافه کردم.
عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com
سلام.
از راهنماییتون خیلی ممنونم.
این کادر اصلی نیست. کادر اصلی فور گراند باز تری داشت که موقع اصلاح پرسپکتیو مقداریش از بین رفت. برای اصلاح کامل پرسپکتیو البته مجبور میشدم که حتی قسمتی از پله های ساختمون رو هم حذف کنم. الان فهمیدم که فور گراند باید خیلی بیشتر از اینها باز باشه. به پانارومای عمودی فکر نکرده بودم اما دفعه بعد امتحان خواهم کرد.
باز هم ممنونم.
ج.ابراهیمی
سلام.
ترجیح میدادم از جهتی عکس بگیرم که صلیب بالای بنا به خوبی مشخص باشد ولی جهت سایه روشن در عکس فعلی را شخصا بیشتر میپسندم. تا نظر شما چه باشد.
با تشکر.
آرش سلطانی
سلام
آرش جان, احتمالا ً اگر ساعت دیگری (و روز دیگری) مجددا ً میرفتی, هر دو را باهم نداشتی؟ (صلیب و جهت مناسب نور)
صرفنظر از قاب و ویگنتی (وینیتی) که سوژه اصلی رو خیلی محدود کرده, به نظرم از پایین خوب برش نخورده, شاید یک کادر عمودی یا افقی وایدتر بهتر هم میشد.
در کل عکس زیباییست.
سلام وحید.احتمالا ً اگر ساعت دیگری (و روز دیگری) مجددا ً میرفتی, هر دو را باهم نداشتی؟ (صلیب و جهت مناسب نور)
صرفنظر از قاب و ویگنتی (وینیتی) که سوژه اصلی رو خیلی محدود کرده, به نظرم از پایین خوب برش نخورده, شاید یک کادر عمودی یا افقی وایدتر بهتر هم میشد.
در مورد عکاسی در ساعت و روز دیگه حق با توست. ولی چه کنم که یک مقدار فاصله این کلیسا تا خونه ما زیاده و دوباره امتحان کردن یکم سخته.
وینیت رو هم برای تمرکز بیشتر بیننده ایجاد کردم که مثل اینکه اثر معکوس داشته.
کادر عمودی رو هم چه به هنگام عکاسی و چه هنگام پست پروسس امتحان کردم. به نظرم خوب از آب در نمی اومد. چون گنبد مرتفع نیست و خیلی زود به بنای اصلی متصل میشه به خوبی نمیتوان به صورت جدا و متمایز به تصویرش کشید یا حداقل من بلد نبودم.
با احترام.
آرش سلطانی
کلیسای مارسرگیز
ویرایش توسط Saadat : Tuesday 25 August 2009 در ساعت 01:43
Twenty Beautiful Examples of Urban Decay Photography
امیدوارم راهنمای خوبی برای دوستان باشدکد:http://digital-photography-school.com/20-beautiful-examples-of-urban-decay-photography
Canon 5D MK II | Canon 24-105 F4 IS | Canon 70-200 f4 IS
Lowepro Slingshot 300 | Flash Canon 430 EX II |
خدایا نگهدار همه باش
نیویورک - میدان تایمز ۲۰۰۷