جسارتاً به نظرم عکس حدود نیم تا یک استاپ exposure بیشتر احتیاج دارد. کنتراست را افزایش داده و لومینانس رنگ آبی را هم کم کنید فکر می کنم عکس زیباتر می شود.ممنون از نظر دوستان لطفا در موارد دیگر هم مشکلات را بفرمایید. سپاسگذار خواهم شد.تراز سفیدی(White Balance) تنظیم نیست! کادر هم جای کار داره و همچنین شارپنس
به نحوی این مقدار نور با این درجه کلوبن و تراز سفیدی بهترین چیزی بود که از این تصویر توانستم استخراج کنم به چند دلیل:
وجود غبار محلی و مه دود هر چند اندک روز جمعه باعث کنتراستی میشود که اصلا رضایت بخش نیست.
وجود لایه یو وی یا هر ماده دیگر در شیشه هواپیما .
نور شدید این ساعت از روز
البته مهارت کم بنده در ویرایش هم قابل انکار نیست. کجی زمین را هم که فراموش کردم.
در خصوص کادر هم با توجه به نیازی که به تنظیم خط افق و حذف کناره های پنجره هواپیما وجود داشت خیلی دستم باز نبود.
شاید تنها نکته مثبت زاویه متفاوت عکس هست چون اکثر تصاویر تهران از بالای کوههای شمالی گرفته میشوند و از این زاویه تصویر زیادی منتشر نشده.
یک کراپ از عکس بدون ویرایش قرار می دهم:
در مورد کادر بندی، فکر کنم با کراپ کردن، از همین عکس بشه کادر های بهتری گرفت... اما در مورد وایتبالانس: تو این مورد خاص استفاده از قطره چکان وایت بالانس، میتونه خیلی مفید باشه... مثلا با کلیک روی برف کوه ها و بعد کمی گرمتر کردن احتمالا نتیجه خوبی بگیرید.
در مورد عکاسی از پشت شیشه های کثیف هواپیما هم معمولا بالا بردن clarity (تو این عکس تا ۷۰-۸۰ هم شاید جا داشته باشه) و مقداری vibrance و کمی هم اضافه کردن Black کدری شیشه رو تا حد قابل قبولی رفع میکنه.
پ.ن: چون عکستون رو با فوتوشاپ CS5 پردازش کرده بودید، منم کنترل ها رو تو ACR همین ورژن دادم... تو برنامه های دیگه و ACR های قدیمتر و جدید تر، اسم ها قدری متفاوته...
در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ میشود، قطعا آفتاب در حال غروب است!
Nikkor 16-35 | Nikon F5
با سلام
حمید رضا مرادی
G12
در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ میشود، قطعا آفتاب در حال غروب است!
Nikkor 16-35 | Nikon F5
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
پست 369:
حذف جرثقیل برش خورده سمت راست که تمرکز نگاه را کم می کند می تواند به بهبودی این عکس کمک کند
جهت جلوگیری از اور اکسپوز شدن خورشید و داشتن یک خورشید خوشرنگ غروب می توانستید از دوشات که یکی با دیاف بسته تر یا سرعت بالاتر بود استفاده می کردید و با ادغام دو تصویر به بهتر شده عکس کمک می کردید