روز تاریک
این ابرها در عرض شاید ۵ دقیقه به وجود آمدند از سمت دو برج بلندی که در وسط وانتهای عکس میبنید. اول که نگاهم افتاد فکر کردم دود یک آتش سوزی بزرگ هست که آسمان را گرفته و بعد دیدم با سرعت داره به سمت ما میاد . این سرعت تشکیل ابر و تاریک شدن ناگهانی روز در اثر ضخامت بیش از حد ابرها را فقط در فیلها دیده بودم ٬وقتی میخواهند نشون بدهند که دنیا دست آمد بدها افتاده :)) نگاه کردن به ابرها کمی هولناک بود . سرعت تشکیلشون و نزدیک شدنشون به زمین و به سمت صورت شما آنقدر زیاد بود احساس میکردید الان میخورند توی صورت شما و زمین را میگیرند. به خصوص در ارتفاعی که من بودم.
اگر در نگاهتون فقط ابرها را میدید میشد آنها را به حرکت بازگشت موجهای بسیار عظیمی که به درون دریا بر میگردند و از داخل آب از آنها فیلم برداری میشود تشبیه کنید آنم آبی تیره و تاریک. ابرها انقدر ضخیم بودند که نوری که از خود رد میکردند مثل نور ماهی که پشت ابر باشد کاملا سفید بود . و در آسمان صحنه ای سیاه سفید٬ خاص و بسیار زیبا را تشکیل داده بودند.
سرعت تشکیل ابرها به حدی بود که اگر میخواستم کمی سرعت شاتر را کمتر کنم که شهر کمی روشن تر باشد٬ حرکت ابرها در عکس به صورت بلور در میامد . ! ! تنها چیزی که نشانی از روز میداد روشنایی ای بود که در دوردست به چشم میخوره. شهر ناگهان چنان تاریک شد که انگار شب شده بود و من تلاش کردم تا جایی که میشد کمی آن را روشن کنم تا مشخص باشد.
امیدوارم در عکسم توانسته باشم عظمت صحنه ای را که دیده بودم را با شما با اشتراک بگذارم .