تقریبا یک سال از ارسال این پست می گذرد. بابت یک اشتباه ناراحت و بابت یک نکته خوشحالم.
اشتباه اینکه بعضی واژه هایی که در اینجا استفاده کردم از نظر علمی اشتباه است، و خوشحال از بابت اینکه در ظرف این یک سال قدری بیشتر آموختم تا متوجه این اشتباه شوم و آن را تصحیح کنم.
عکس HDR هست! (منظور شمای تبدیل یافته HDR)*عکس بالا با استفاده از ادغام چند شات گرفته شده است ولی HDR نیست
توضیح اینکه در آن زمان من جلوه Tone mapping را مترادف با HDR فرض می کردم. (البته غلط رایجی است.) و بعد از خواندن بیشتر، کمی دیدم نسبت به این قضیه متفاوت شده است، در واقع تصحیح شده است. پس توضیح کلی به این صورت شد که این عکس تبدیلی از یک HDR است ولی Tone mapping effect را ندارد. (همان اثر کنتراست های خاص و رنگ های غنی شده)
باز هم، بابت اشتباهی که داشتم عذرخواهی می کنم. فقط امیدوارم کسانی که پست قبلی را دیده اند، این پست را هم ببینند.
------------------------------------------------------------------------------------
*در واقع اگر بخواهیم سخت بگیریم، حتی نام این تاپیک هم اشتباه است. عکس High Dynamic Range) HDR) فقط باید به آن فایل 32 بیتی گفته شود که هنوز تبدیل نشده است و پرینترها و مونیتورهای فعلی قادر به چاپ و نمایش آن نیستند. این عکس هایی که اینجا هست، فقط یک شِمای از آن فایل اصلی هستند، برای هر فایل 32 بیت، هیچ جلوه یکتایی وجود ندارد. در تئوری هر فایل 32 بیت را می توان به بی نهایت شمای مختلف به 16 یا 8 تبدیل کرد.