درود
ترکیب سه شات با اختلاف1 استاپ
سلام دوست من ، اولین چیزی که باید بگم اینه که عکس اصلی توسط پسر عموم گرفته شده کاملا آماتوره ، یعنی هیچ نور پردازی نشده و خودم تو ادیت با نورها بازی کردم تا حالت مناسبی پیدا کنه
( بعضی مواقع با دیدن یک عکس نا خوداگاه به فکرت میرسه که اگه روش کار کنم شید چیزه خوبی ازش در بیاد )
این عکس با یک شات گرفته شده و لی چون از لنز واید استفاده کرده عمق خوبی به عکس داده
در مورد ادیتش تمامی قسمتها رو ( از خود شخص گرفته تا فرمونو سقف ، شیشه ، صندلی ) و هر چیزی که بنظرم جالب بود رو تو فوتوشاپ لایه لایه کردم و مراحل HDR رو انجام دادم (burn and doge , saturation , contrast , highpass filter ) و ......
با تشکر از توجهت
َPedram mirsadeghi web album : www.flickr.com/pedram_m
Puebla, Mexico
ویرایش توسط کوروش : Thursday 25 July 2013 در ساعت 00:05
feels good
سلام
واتیکان
Nikon D750
نکته اشتباهی که در صحبت های پدرام وجود داشت و فکر می کنم بد نباشه بهش اشاره بشه تا برای دیگران شبهه ای ایجاد نشود این است که مراحلی که توضیح داده شد شاید منجر به نتیجه ای با جلوه یا افکت HDR بشود اما به هیچ عنوان مراحل HDR نیست. HDR واقعی یا حتی XDR (اچ دی آر کاذب یا مجازی) در فرآیند تبدیل فایل 32 بیتی به 16 یا 8 بیت تولید می شود. و مراحلی که پدرام توضیح داد صرفا دستیابی به "افکت و تاثیر" این تکنیک از راهی دیگر است، نه مراحل تکنیک.
با تشکر از جناب عبدالپناه
اگر محبت بفرمائید مختصری یا سرنخی از تکنیک هایی که فرمودین یا فرآیند تبدیل فایل 32 بیتی به 16 یا 8 بیت مرقوم بفرمائید یا لینک مفید ارائه فرمائید.
سپاس
...
مونیتورها، چاپگرها و دیگر نمایشگرهای معمول فعلی نمی توانند تصاویری با عمق 32 بیت در هر کانال رنگ را پخش کنند. (یعنی هر یکی از رنگ های RGB دو به توان 32 پله تفکیک رنگی یا روشنایی دارد.) برای نمایش آن ها در مونیتورهای فعلی مجبوریم به تبدیل فایل ها به 16 بیت یا 8 بیت در هر کانال، این عملیات توسط راه های بسیار زیادی انجام می پذیرد، یکی از این راه ها که در سال های اخیر معروف ترینش هم بوده است، (همین افکتی و اثری که صحبت از آن است محصول همین روش است.) به نام Tonemapping معروف است که حجم اطلاعات از ظرف بزرگ 32 بیتی را در ظرف کوچکتر 16 یا 8 بیت ممکن می سازد.