من هم خیلی میانه ای با HDR ندارم تا جایی که ممکن باشه دستی با دو شات blending exposure می کنم جایی هم که نشه fusion فتوماتیکس.
من هم خیلی میانه ای با HDR ندارم تا جایی که ممکن باشه دستی با دو شات blending exposure می کنم جایی هم که نشه fusion فتوماتیکس.
قبل از امتحان روشهای ترکیب دو فایل HDR، ابتدا همین شاتها را با Photomatix تبدیل کنید. فتومتیکس در این زمینه (یعنی رسیدن به کنتراست مورد نظر، بدون ایجاد هالههای آزاردهنده) بهتر از HDR Efex عمل میکند. کنترلهای مجزایی برای قسمتهای مختلف دارد که این امر را میسر میکند.
پیرو راهنماییها و فرمایشات دکتر روشن
با توجه به علاقه خاصی که به این تکنیک دارم ,تقربا تمامی نرم افزارهای ترکیب hdr را امتحان کردم و Photomatix در این زمینه عالی است
اگر تکنیک به درستی اجرا شود و تعداد شاتها و فواصل نوری آنها به درستی پیش بینی شده باشند.. به ندرت اتفاق می افتد که با مشکل خاصی روبرو شویم مگر در شرایط بسیار خاصی که که در این صورت ترکیب دو خروجی اچ دی آر یکی از روشهای پیش رو خواهد بود.
درود ...
این مشکلی که فرساد خان فرمودند، کمی متفاوت تر از هاله های HDR است. در مرزهای بسیار باریک مناطق تیره و روشن (مثل سیم های برق، شاخه های درخت و ...) حتی اگر تمام عکس هم بدون هاله باشد، در اکثر موارد، در این قسمت ها دچار این نوع هاله خاص می شویم، فکر می کنم بیشتر مربوط به باریک بودنش داشته باشد. نکته جالب اینجاست تا آنجایی که من به یاد دارم، اغلب در یک سمت شاخه ها دیده می شود. (در حالیکه هر دو طرف مرز شاخه و آسمان شرایطی شبیه به هم دارند.)
درود
میدان مردکا ( استقلال ) - کوالالامپور
محسن حسن پوراگر سراب دیدید بنشینید و از آن آب بنوشید، نگذارید سراب به دروغش افتخار کند.
Nikon D600 - TAMRON AF 19 .35 f 3/5 . 4/5 - 50 f1/8D و دیگر هیچ